Prima pagină » Cancan » Raluca Bădulescu, aproape de nuntă la 49 de ani. Cine este și cum arată Rareș, iubitul ei

Raluca Bădulescu, aproape de nuntă la 49 de ani. Cine este și cum arată Rareș, iubitul ei

16 iul. 2024, 08:30,
în Cancan

Raluca Bădulescu și Rareș Grigore trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de circa doi ani de zile, iar recent jurata de la “Bravo, ai stil” a vorbit despre nuntă.

Cei doi au atras atenția publicului, atât prin diferența de vârstă de 20 de ani, cât și prin carierele lor. Ea este o personalitate media de succes, iar el, un tânăr medic rezident.

Raluca Bădulescu are o relație puternică și bazată pe înțelegere reciprocă

Întâlnirea dintre Raluca Bădulescu și Rareș Grigore a avut loc la scurt timp după ce jurata de la „Bravo, ai stil” a divorțat de Florin Stamin, marcând o schimbare importantă în viața vedetei. Rareș Grigore, un tânăr doctor pasionat de anatomie patologică, a absolvit Facultatea de Medicină și Farmacie Carol Davila din București, unde și-a construit cariera medicală cu o dedicare remarcabilă.

În pofida diferenței de vârstă de 20 de ani și a opiniilor publicului, cuplul a reușit să-și construiască o relație puternică și bazată pe înțelegere reciprocă. Raluca Bădulescu a dezvăluit recent că nu mai este ea cea mai încăpățânată din relație, deoarece actualul ei partener de viață i-a luat locul.

Ce spune Raluca Bădulescu despre nuntă

Referitor la planurile de viitor, Raluca Bădulescu nu exclude posibilitatea unei căsătorii, deși a menționat că nu simte nicio presiune în acest sens. Totuși, când va veni momentul, vedeta și-ar dori ca rochia ei de mireasă să fie din nou creată de prietenul ei drag, designerul Cătălin Botezatu, cel care i-a realizat și prima rochie de mireasă pentru căsătoria anterioară.

„Cred că nu există zi de la Dumnezeu fără măcar să vorbim, ca să nu zic de faptul că ne vedem foarte des. De fiecare dată când am o dilemă vestimentară și Dumnezeu știe că am, tot timpul apelez la el și îl întreb. Îi mai trimit poze de pe acasă, cu ținutele, îți place, cum merge aia cu aia, ți se pare că merge aia cu aia, dar cum arată locația respectivă unde mergem, dacă se potrivește ținuta respectivă”, a mărturisit Raluca, subliniind legătura strânsă pe care o are cu Cătălin Botezatu, potrivit cancan.ro.

Cine este Rareş Grigore, iubitul Ralucăi Bădulescu

Pe lângă cariera medicală, Rareș Grigore își dedică timpul și unei alte pasiuni: muzica. El are un canal propriu pe YouTube unde își prezintă creațiile muzicale, evidențiind astfel o latură artistică surprinzătoare. Deși încă nu are un număr mare de urmăritori pe platformă, asocierea cu Raluca Bădulescu a adus mai multă atenție asupra talentului său.

În ciuda speculațiilor inițiale, Rareș nu este medic estetician, așa cum s-a crezut, ci este specializat în anatomie patologică, o ramură esențială în diagnosticarea bolilor prin analiza microscopică a țesuturilor. Activitatea sa la un laborator privat de analize medicale din București l-a adus în atenția publicului, fiind recunoscut pentru devotamentul său în domeniu.

Raluca Bădulescu nu exclude să aibă o nuntă, la 49 de ani, dar a menționat că nu simte nicio presiune în acest sens.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *