Prima pagină » Cancan ultimă oră » Raluca Bădulescu, apariție de podium, în parc! Cum arată în realitate, la 46 kg, și ce accesoriu a afișat

Raluca Bădulescu, apariție de podium, în parc! Cum arată în realitate, la 46 kg, și ce accesoriu a afișat

19 iul. 2022, 18:30,
în Cancan ultimă oră

Nu e alta ca ea! Adică să fie la fel de relaxată și la 120 kg, și la 46. Raluca Bădulescu a reușit să facă această schimbare fizică, dar personalitatea ei vulcanică și „colorată” nu s-a schimbat deloc. Vedeta de la Kanal D este încântată de noua siluetă și se îmbracă de parcă ar fi mereu pe podium. Iată cum și-a făcut apariția în Parcul Herăstrău, la o lansare.

A fost aglomerație de vedete miercuri, 13 iulie, la terasa lui Dani Oțil, din parcul Herăstrău. Am văzut la eveniment personaje de top precum Cătălin Botezatu, Alexia Eram, Raluca Bădulescu, Alexandra Ungureanu, Andreea Perju, campioanele olimpice la canotaj Simona Radiș și Ancuța Bodnar, Nicoleta Nucă, Gabriela Prisăcariu, Daliana Răducan, Oana Roman, Octavia Geamănu, dar și influenceri și bloggeri.

Raluca Bădulescu, apariție de podium, în parc

Motivul întâlnirii a fost lansarea în România a unor șampoane care aparțin unui cunoscut brand american de haircare, așa că multe doamne și domnișoare și-au pus ținute de garden party și au răspuns „prezent”. Invitații au respectat dress code-ul evenimentului, All White, și și-au etalat cele mai fancy accesorii.

Raluca Bădulescu nu a putut trece neobservată. La 47 de ani, jurata de la „Bravo, ai stil!” (Kanal D) cântărește 46 kg, dar este foarte fericită și se simte bine cu dimensiuni de manechin. Are 1,70 metri înălțime și poartă măsura XXS la haine. La lansarea din Parcul Herăstrău, Raluca a venit îmbrăcată în alb și cu accesorii extravagante. Pe geantă avea scris cuvântul „Dealer”, cu litere din cristale Swarovski, ochelarii și telefonul erau acoperiți cu cristale, iar pantofii străluceau și ei. A fost atracția fotografilor, mai ales că face un cuplu wow cu Cătălin Botezatu, bunul ei prieten.

Raluca Bădulescu: „Eu vreau să fiu slabă, sunt fericită să fiu așa slabă”

Raluca se simte bine în pielea ei după ce a slăbit aproximativ 70 kg, în urma unei operații de micșorare a stomacului. „Revenim la povestea «schelet ambulant», «a dezgropat-o de vie pe mă-sa mare», «ia uite-o pe mumie», deci m-au asasinat pe social media. Nu m-a degropat nimeni, sunt vie. Băi nene, eu vreau să fiu slabă, sunt fericită să fiu așa slabă. Îmi vin hainele frumos. Eu sunt mulțumită și sunt fericită. Consider că mi-am atins idealul în viață, uite am 63 de cm în talie. Mănânc puțin, e adevărat, dar așa trebuie să fie, că dacă sunt slabă sunt și tânără. Am 46 de kilograme, la 1,70 înălțime. Doamne cât speram asta, pe vremuri aveam 120 și ceva”, a declarat Raluca Bădulescu în cadrul podcast-ului „Fiță cu Adiță”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`