Prima pagină » Cancan » Raluca Bădulescu a spus adevărul despre fiul ei. Motivul pentru care este crescut de părinții ei

Raluca Bădulescu a spus adevărul despre fiul ei. Motivul pentru care este crescut de părinții ei

07 ian. 2021, 14:13,
în Cancan

Cunoscuta jurată a emisiunii „Bravo, ai stil”, Raluca Bădulescu, a spus adevărul despre fiul ei, Alex, care este crescut de părinții săi. Adolescentul a întrecut-o deja în înălțime și, după cum singură recunoaște, lui i se datorează faptul că a reușit să scape de kilogramele în plus.

Băiatul Ralucăi Bădulescu este un adolescent în toată regula. Alex are deja 17 ani și îi seamănă izbitor, dar a moștenit și trăsături evidente de la tatăl său, fostul model Vali Pungă. Cu toate acestea, Raluca Bădulescu se consideră copilul părinților ei și, în aceeași măsură, și fiul ei este copilul părinților ei.

Raluca Bădulescu, adevărul despre fiul ei

Anii parcă au zburat, iar Raluca Bădulescu realizează asta când se uită la pozele cu fiul ei! Alex are 17 ani şi este asaltat de domnişoare. Jurata de la „Bravo, ai stil!” are grijă nu doar de educaţia lui, ci şi de vestimentaţia adolescentului. Mai mult, Raluca Bădulescu îi datorează noua ei imagine, de divă, fiului Alex. De dragul lui, vedeta s-a transformat incredil şi a ajuns să fie un model pentru tinerele domnişoare şi doamnele care o urmăresc. Cu toate acestea, Raluca nu se ocupă să dea sfaturi în materie de modă doar concurentelor, ci şi fiului ei adolescent, care a depăşit-o în înălţime.

În ceea ce-l privește pe Alex, Raluca Bădulescu a recunoscut că fiul ei a fost crescut de părinții ei de parcă ar fi copilul lor. Iar acest lucru va rămâne valabil și în continuare.

„Alex este și a fost crescut de bunici și va fi în continuare. Eu am rămas fata mamei și a tatălui, pe viață. Deși am 46 de ani, mă consider copilul părinților mei. În aceeași măsură, copilul meu este copilul părinților mei. Nu am cuvinte să le mulțumesc părinților pentru tot ceea ce fac și au făcut pentru mine. Am cei mai buni părinți din lumea asta pe care cineva și-i poate dori”, spune Raluca Bădulescu.

A slăbit datorită fiului ei

În urmă cu câțiva ani, Raluca Bădulescu avea o mare problemă cu greutatea corporală. Aceasta recunoaște că a reușit să scape de multe kilograme în plus datorită fiului ei. Iar faptul că acum are o greutate normală i-a dat un nou impuls și poftă de viață. Mai mult, acum este numai un zâmbet de când a slăbit.

„Faptul că am slăbit se datorează fiului meu. El a fost imboldul meu. Aveam 120 de kilograme la 40 de ani. Vă daţi seamă că kilogramele se transformă în boală. Nu mai poţi să mergi, să pleci într-o, excursie sau vacanţă şi el avea nevoie de mine”, a declarat Raluca Bădulescu.

Cât despre părinții ei, jurata de la „Bravo, ai stil” recunoaște că tot ceea ce este ea azi datorează părinților ei. Și ținând cont că Raluca Bădulescu a recunoscut adevărul despre fiul său, nu surprinde pe nimeni decizia ei ca Alex să fie crescut de bunici…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`