Prima pagină » Cancan » Raluca Bădulescu a fost depistată pozitiv la benzodiazepină. Prima reacție a vedetei

Raluca Bădulescu a fost depistată pozitiv la benzodiazepină. Prima reacție a vedetei

17 nov. 2021, 10:14,
în Cancan

Raluca Bădulescu a fost depistată pozitiv la benzodiazepină după ce săptămână trecută a fost oprită pentru un control de rutină în trafic. După ce i s-a făcut testul rapid, rezultatul a fost unul surprinzător. Raluca Bădulescu a surprins de-a lungul timpului cu transformările sale. Vedeta a reușit să slăbească 70 de kilograme și să își schimbe total înfățișarea.

Jurata de la “Bravo, ai stil!”, este căsătorită cu Florin Stamin despre care s-a zvonit la un moment dat că ar avea o aventură.

Raluca Bădulescu a fost depistată pozitiv la benzodiazepină după un control de rutină

Pe data de 12 noiembrie, în jurul orei 2:30, Raluca Bădulescu a fost oprită în trafic de către agenții de la Brigada Rutieră. Vedeta a fost testată cu testul rapid, iar rezultatul a fost unul surprinzător. Jurata de la Kanal D a ieșit pozitivă la benzodiazepină, așa că a fost dusă la Institutul Național de Medicină Legală (INML), pentru recoltarea probelor biologice.

Raluca Bădulescu așteaptă rezultatul, iar între timp s-a ales cu dosar penal pentru că ar fi condus „sedată” cu substanțe psihoactive. După întreaga întâmplare, Raluca Bădulescu nu s-a arătat prea afectată, continuându-și activitățile zilnice.

Pe rețelele de socializare, Raluca Bădulescu a apărut, ca de obicei, veselă, alături de colegii săi de la “Bravo, ai stil!”. Vedeta își petrece majoritatea timpului pe platourile de filmare, acolo unde se simte în largul ei.

Raluca Bădulescu a apelat din nou la operații estetice

Jurata de la “Bravo, ai stil!” și-a dorit o mandibulă mai bine conturată, cu piele mai fermă și, astfel, a apelat la o procedură de contouring care nu necesită operație.

„Am spus dintotdeauna că îmi place să arăt bine, să mă simt bine atunci când mă uit în oglindă și mă îngrijesc de mine în acest sens, merg la tratamente minim invazive pentru că, să recunoaștem, de la o vârstă doar acestea au efect.

Norocul meu este că am un medic estetician foarte, foarte bun, care lucrează excelent și știe ce să fac pentru a avea rezultate naturale. De ceva timp mă deranja faptul că linia mandibulară nu mai era fermă, pielea se lăsase, ca și cum aveam gușă, mai ales după ce am slăbit ceva kilograme.

Mi-a făcut câteva injecții fine de-a lungul mandibulei și aproape instant s-a văzut un efect de lifting și mandibula a devenit perfect conturată, așa cum o aveam în adolescență. Este pur și simplu genial că se întâmplă acest lucru fără operație, anestezie sau perioadă de recuperare (…)’, declară Raluca Bădulescu, pe Instagram.

Ce este benzodiazepina?

Benzodiazepinele sunt o clasă de medicamente psihoactive. Aparțin unei categorii de medicamente cunoscute ca tranchilizante minore (anxiolitice). Alprazolamul (Xanax), Diazepamul (Valium) și Lorazepamul (Anxiar) sunt doar câteva dintre benzodiazepinele comune, alături de bromazepamul, midazolamul și tetrazepamul.

Benzodiazepinele sunt utilizate pentru tratarea unei mari varietăți de probleme medicale, precum crizele epileptice, dependența de alcool, anxietate, panică, agitație și insomnie.

Majoritatea sunt administrate oral, dar există și posibilitatea de a fi administrate intravenos sau intramuscular. De regulă, sunt bine tolerate de către pacienți și dau rezultate bune pe termen scurt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *