Prima pagină » Cancan » Raluca Arvat, o prezență discretă la evenimentele mondene. De ce nu s-a căsătorit până acum frumoasa prezentatoare

Raluca Arvat, o prezență discretă la evenimentele mondene. De ce nu s-a căsătorit până acum frumoasa prezentatoare

04 feb. 2022, 12:07,
în Cancan

Fosta prezentatoare de la Pro Tv, Raluca Arvat, este o prezență discretă la evenimentele mondene. După ce a plecat de la pupitrul știrilor, frumoasa vedetă și-a făcut apariția tot mai rar în spațiul public, spre surprinderea tuturor. Puțini sunt cei care știu detalii din viața privată a Ralucăi Arvat și cum este ea dincolo de lumina reflectoarelor. Iată de ce nu s-a căsătorit până acum frumoasa prezentatoare.

Raluca Arvat, o apariție discretă la evenimentele mondene

Raluca Arvat este una dintre cele mai frumoase prezentatoare din România. La vârsta de 46 de ani, aceasta are o carieră impresionantă în televiziune și o familie frumoasă de care este tare mândră. Frumoasa vedetă are un băiețel împreună cu partenerul ei de viață, iar de când a devenit mamă se declară o femeie împlinită.

Dincolo de profesia de succes, Raluca Arvat este mereu atentă la aparițiile publice, însă în ultimul timp a apărut tot mai rar pe marile ecrane. După ce a plecat de la Pro Tv, aceasta s-a retras o perioadă din televiziune, apoi a revenit la pupitrul știrilor la TVR 2.

Vedeta este o apariție discretă și pe rețelele de socializare, dorind să își țină familia și viața privată departe de ochii curioșilor.

În cadrul unui interviu, Raluca Arvat a mărturisit de ce s-a retras o perioadă din televiziune, dar și de ce se afișează destul de rar la evenimentele mondene.

,,Eu am preferat întotdeauna să am o viață  discretă. Eu  îmi  trăiesc  viața pentru mine însămi și pentru cei din familie, fiindcă experiențele și amintirile frumoase sau mai puțin frumoase pe care le adun, în viață, sunt ale mele. Și nu fac paradă cu ele. Nu fac ceva doar ca să am ce povesti sau ca să mă pot lăuda. Poate de asta sunt considerată o persoană retrasă. ”, a declarat fosta prezentatoare de la Pro Tv.

Când vine vorba de băiețelul ei, Tudor, dar și de partenerul ei de viață, Raluca Arvat are doar cuvinte de laudă. Frumoasa știristă a recunoscut că s-a retras la un moment dat din televiziune pentru a se dedica mai mult timp familiei.

,,Băiețelul meu este cea mai mare împlinire a vieții mele. Și îi dedic toată energia mea și timpul meu liber. De când îl am pe Tudor, am realizat ce e cu adevărat important și ce contează, într-adevăr, în viață.”, a precizat aceasta.

Și prezentatorul rubricii meteo de la Antena 1, Mihai Jurca, este o prezență discretă în showbiz-ul autohton. Acesta are o căsnicie frumoasă de mai mulți ani și se bucură de aprecierea publicului și a colegilor de breaslă. La rândul ei, celebra prezentatoare Alessandra Stoicescu este împlinită pe plan personal și profesional, alături de soțul ei celebru.

O altă prezentatoare faimoasă din România, care a renunțat la televiziune și are succes în afaceri este Malvina Cservenschi. Aceasta are o avere impresionantă și deține propriul brand de bijuterii.

De ce nu a dorit să se căsătorească până acum frumoasa vedetă

Raluca Arvat trăiește o frumoasă poveste de dragoste de mai mulți ani alături de tatăl băiețelului ei, Tudor. Cu toate acestea, prezentatoarea nu a îmbrăcat rochia de mireasă, spre surprinderea tuturor. Știrista a dezvăluit care sunt motivele pentru care nu a făcut marele pas alături de bărbatul care i-a cucerit inima și i-a fost alături mereu.

„Eu cred că doi oameni sunt împreună și formează un cuplu în primul rând pentru că se iubesc, se respectă reciproc și pentru că au aproximativ aceleași obiective și așteptări în viață. Nu pentru că îi leagă o hârtie. Eu și Bogdan am vrut să avem un copil împreună. Iar Tudor este minunea noastră. ”, a declarat aceasta.

Raluca Arvat a precizat, de asemenea, că în prezent dedică mai mult timp familiei, motiv pentru care a renunțat la postul de la Pro Tv. Prezentatoarea a declarat că viața ei s-a schimbat complet de când a devenit mamă, iar acum altele sunt prioritățile pe plan personal.

,,Voiam să am mai mult timp pentru copil şi pentru familie… Pur şi simplu, am vrut timp pentru familie şi pentru copil. În Pro TV nu aveam timp. Eu aveam un program de muncă ciudat, stăteam foarte mult la serviciu. De asta am şi făcut copilul la 39 de ani. Când eram doar eu şi cu mine nu mă deranja. Dar de când a apărut şi Tudor, e mult prea frumos. ”, a recunocut știrista.

Dedicată familiei este și Geanina Ilieș, care a renunțat la televiziune de dragul familiei. La vârsta de 36 de ani, aceasta are un fizic de invidiat și atrage privirile tuturor de fiecare dată când apare în public.

Frumoasa prezentatoare Raluca Arvat este o apariție discretă în lumea mondenă. Știrista are o familie frumoasă și o carieră impresionantă, fiind una dintre cele mai apreciate vedete din showbiz-ul românesc.

Antonia a pozat fără lenjerie intimă pe rețelele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`