Prima pagină » Actualitate » Raisa Nicoleta, fetița ucisă pe trecerea de pietoni, a fost înmormântată. Sicriul ei a fost înconjurat de jucării și flori

Raisa Nicoleta, fetița ucisă pe trecerea de pietoni, a fost înmormântată. Sicriul ei a fost înconjurat de jucării și flori

18 ian. 2022, 10:24,
în Actualitate

Raisa Nicoleta, fetița de doar 11 ani ucisă de un agent de poliție pe trecerea de pietoni, a fost înmormântată ieri, 17 ianuarie 2022. Sicriul de culoare albă a fost înconjurat de flori, jucării, coroane funerare și plicuri cu scrisori.

Înmormântarea a avut loc ieri, 17 ianuarie 2022. Cu puțin timp înainte, Isabella Popa i-a scris Raisei o scrisoare emoționantă, în care îi ura odihnă veșnică.  Fetița a murit pe data de 13 ianuarie 2022, când un poliţist aflat la volanul unui autoturism lovit-o pe trecerea de pietoni. În acel moment, ea și colega sa traversau strada în mod regulamentar, pe trecerea de pietoni.

Raisa Nicoleta a fost înmormântată

Raisa Nicoleta, fetița omorâtă de un polițist pe trecerea de pietoni, a fost înmormântată ieri. In imaginile de la înmormântare se vede că familia și prietenii ei au depus în sicriu mai multe jucării de pluș, de diferite dimensiuni. În timpul vieții, Raisa avea astfel de jucării în camera sa.
Pe lângă jucării, în sicriu au fost depuse scisori și icoane. La căpătâiul sicriului au fost aprinse două lumânări și depus un buchet de trandafiri albi.
De asemenea, sicriul de culoare albă a fost înconjurat de coroane funerare, cu mesaje emoționante.

”Vei rămâne mereu în inima mea”, scria pe una dintre coroane

Tatăl victimei cere să se facă dreptate

Agentul de poliție care a omorât-o pe Raisa Nicoleta, este cercetat penal pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă. în acest moment, el este cercetat în stare de libertat, aflându-se sub control judiciar.Îngenuncheat de durere, tatăl Raisei Nicoleta dorește ca fiicei sale să i se facă dreptate, cu orice preț. În acest sens, el cere ca responsabilul cu moartea fiicei sale să plătească pentru fapta sa.

„Eu sper că autoritățile o să-și facă treaba și datoria, pentru că totuși e un copil de 11 ani care nu ar fi trebuit să plece așa repede pentru un nenorocit care aleargă ca disperatul. Eu sper că o să fie bine, dar toți trebuie să ne gândim că trăim în România. Și trăind în România s-ar putea ca totul să fie mușamalizat, toți să se spele pe mâini. Dar, noi sperăm să fie bine. Să facă dreptate! Să plătească pentru că asta e”, a declarat tatăl îndurerat

Tatăl victimei nu este singura persoană care își dorește dreptate în acest caz: recent, un bărbat a făcut un apel amenințător la 112, în care cerea pedepsirea responsabilului.

Scrisoarea emoționantă a Isabellei Popa

Înainte de înmormântare, Isabella Popa i-a scris Raisei un mesaj emoționant, care a devenit viral pe internet. În respectiva scrisoare, tânăra de 14 ani din Cluj îi spunea victimei sentimentele sale cu privire la tragicul incident. Printre altele, chiar dacă ea și Raisa nu s-au cunoscut niciodată, Isabella mărturisește că o consideră prietena ei și își dorește să se întâlnească în Rai, când va veni timpul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *