Prima pagină » Titlurile zilei » Răfuială în stil mafiot, în Penitenciarul Iași! Radu Talabă, interlopul acuzat că a atacat cu un cuțit un „mascat” de la SAS, a fost crestat cu o lamă pe față de colegul de celulă (Exclusiv)

Răfuială în stil mafiot, în Penitenciarul Iași! Radu Talabă, interlopul acuzat că a atacat cu un cuțit un „mascat” de la SAS, a fost crestat cu o lamă pe față de colegul de celulă (Exclusiv)

27 apr. 2022, 02:00, 6 ,
Ciprian Nedelcu în Titlurile zilei

O răfuială în stil mafiot, ce a avut loc în Penitenciarul de Maximă Siguranță Iași, s-a încheiat la spital. Acum, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași i-au trimis în judecată pe Cătălin Andrei Verdeș și Teodor Ciprian Roman (Butnărică), sub acuzațiile de lovire sau alte violenţe și instigare la lovire. Scandalul a izbucnit după o bătaie din pușcăria ieșeană, în urma căreia Radu Talabă a ajuns la spital

O răfuială în stil mafiot, care s-a petrecut în Penitenciarul de Maximă Siguranță Iași, s-a încheiat la spital. Însă, acum, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași i-au trimis în judecată pe Cătălin Andrei Verdeș și Teodor Ciprian Roman (Butnărică), sub acuzațiile de lovire sau alte violenţe și instigare la lovire.

Urmează ca Judecătoria Iași să stabilească un prim termen al procesului penal. Mai apoi, magistrații vor asculta ce au de spus toate părțile implicate, pentru a putea lua o decizie în acest caz. Demn de remarcat este faptul că parte vătămată în acest dosar este un membru al lumii interlope, Radu Holban (Talabă). În ediţiile anterioare, reporterii cotidianului BZI au prezentat un caz similar.

Răfuială în stil mafiot, petrecută în Penitenciarul Iași

Anchetatorii spun că Teodor Ciprian Roman (Butnărică) și Cătălin Andrei Verdeș au intrat în vizorul lor în timp ce erau după gratii, în urmă cu aproximativ 4 ani.

„Pe data de 6 decembrie 2018, în timp ce se afla pe holul Secţiei IX din cadrul Penitenciarului Iaşi, fiind deţinut în acest penitenciar, inculpatul C.A.V. l-a lovit pe R.C.H. (deţinut şi acesta în cadrul Penitenciarului Iaşi) cu o lamă pe obrazul drept, provocându-i o leziune ce a necesitat 7-9 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare”, a declarat Mihaela Apostol, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași.

În ediţiile anterioare, reporterii cotidianului BZI au prezentat un caz similar.

Radu Talabă, un membru al lumii interlope, mutilat la îndemnul unui deținut

Oamenii legii au adăugat că Teodor Ciprian Roman (Butnărică) ar fi fost cel care l-ar fi instigat pe Cătălin Andrei Verdeș (34 de ani) să îl mutileze pe Radu Holban (Talabă).

„În timp ce era deţinut în cadrul Penitenciarului Iaşi, inculpatul T.C.R. l-a determinat pe C.A.V. (deţinut în penitenciar) să îl agreseze pe R.C.H. (deţinut în penitenciar) pe data de 6 decembrie 2018, prin provocarea unei leziuni pe faţă cu o lamă, stabilind modul de comitere şi promiţându-i în schimb bunuri şi unele substanţe. Facem precizarea că trimiterea în judecată constituie doar o etapă procesuală care, în nicio situaţie, nu poate înfrânge prezumţia de nevinovăţie”, a încheiat Mihaela Apostol, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași.

Surse judiciare au afirmat că Radu Holban a fost crestat pe față de colegul de celulă, iar victima ar fi considerat că, de fapt, agresiunea ar fi fost o răzbunare a poliţistului pe care l-ar fi înjunghiat după un scandal în Clubul „Skin”, ce ar fi avut loc pe data de 28 ianuarie 2018. Potrivit surselor amintite, Holban şi proaspătul său coleg de cameră, Cătălin Verdeş, se întorceau din curte înspre celulă, fiind supravegheaţi de un singur agent. Chiar la intrarea în celulă, Verdeş ar fi tăbărât asupra lui Radu Holban (Talabă) şi, cu un cuţit improvizat dintr-o lamă de la aparatul de bărbierit, l-ar fi tăiat pe acesta de la gură până aproape de ureche.

Plin de sânge, Radu Holban (Talabă) a fost transportat la cabinetul medical din cadrul unităţii, după care la Spitalul Militar, unde a fost cusut. Acum, rămâne de văzut ce se va întâmpla după această răfuială în stil mafiot, ce s-a petrecut în Penitenciarul Iași.

Comentarii
  • Nu este singurul eveniment de acest gen.Directorul Dima a facut zeci de angajari.Unde sunt oamenii?la birouri?deh spaga e grasa.De multe ori pe sectii lucreaza oameni incompetenti si corupti

  • Ții minte, Radule, pe femeia care te a blestemat, in genunchi, la notariat, pt ca ai înșelat-o? D-zeu exista…. sa fii tu sănătos și sa poți duce …ca mai ai multe de tras…

  • Tony Montana

    Verdeș bulangiul lu Gigel și Ciprian Roman minorii știe el…. Uite cine ia dat lamă lu interlop de talaba:)))))) da numai ești tu coco? Mulți când ajungeți acolo vi se taie respiratia:))) ma innecati

  • justițiarul

    Asa se întâmplă când agresezi polițiști, cu atât mai mult mascați SAS. Ți-o iei mai devreme sau mai târziu, chiar și în pușcărie, nu ai unde să te ascunzi. Roata se învârte, data viitoare o mierlești. Aviz amatorilor!

  • Astia sunt niste jeguri imputite…sa ma piș pe voi

  • Corupție și sifoane

    E mersu la corduneni cu garda ca le dădea talaba clanța prin oraș … Numa costel a plănuit treaba asta l-au ars exact săracilor care se freacă in funduleț cu gigel corduneanu… ia dat Eveu… când o sa iasă talaba afara iar le da palme după cap la cordoane cum ia dat lui iulian Bogdan și lui vasilica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală - pdf
28 august 2024
28 august 2024