Prima pagină » Cancan » Rafila Roxana Hulpe, prezentatoarea matinalului de la Pro TV, își amintește cu drag de copilărie

Rafila Roxana Hulpe, prezentatoarea matinalului de la Pro TV, își amintește cu drag de copilărie

02 sept. 2021, 12:24,
în Cancan

Rafila Roxana Hulpe, pe numele ei întreg, va împlini în curând un an de când a devenit prezentatoarea știrilor matinale de la Pro TV. Frumoasa blondă a venit pe lume într-o familie frumoasă în care tatăl este preot iar mama – profesoară. Roxana și-a felicitat recent părinții care au aniversat 41 de ani de la căsătorie.

Roxana Hulpe, mezina jurnalului matinal al Știrilor ProTV, care face o frumoasă echipă cu Cosmin Stan, va împlini în curând un an din postura de prezentatoare. Și totuși, ea are în spate o vastă experiență jurnalistică, având o carieră de peste 10 ani ca reporter pe social, educaţie ori religie.

Rafila, numele primit de Roxana Hulpe după bunica ei

Așadar, prezentatoarea TV a văzut lumina zilei în comuna Gilău din Cluj, unde a mers la grădiniță și la școala generală. Roxana Hulpe a avut o copilărie frumoasă, dar a avut și o perioadă mai dificilă, când tatăl ei a fost repartizat la o biserică din București. Pe atunci, mama ei a rămas acasă cu fratele ei Mihai.

Roxana își amintește cu plăcere și de bunici, mai ales că a primit și numele Rafila, după bunica ei. Bunicii ei stau în satul Copru, o localitate cu peisaje uimitoare, în care Roxana merge cu drag de fiecare dată. Atunci când ajunge acolo, Roxana e fericita când bunicul o ia în brațe și îi reproșează că este prea slabă.

Părinții Roxanei Hulpe au 41 de ani de căsnicie

De curând, pe 31 august, părinții Roxanei, Iosif și Ruxandra Hulpe, au aniversat 41 de ani de căsnicie. Cu această ocazie, prezentatoarea TV le-a transmis un mesaj din toată inimă, arătându-le cât de mult îi prețuiește.

Din cei 41, pe 31 dintre ei i-am împărțit. Ne-am tot bucurat împreună și încă o facem. Niște norocoși că vă aveți și că vă am. Știu, a meritat să vin pe lume numai pentru că Dumnezeu m-a dăruit vouă. Sunteți iubirea aia toată. La mulți ani, mami și tati”, le-a transmis Roxana Hulpe pe contul de socializare.

Totodată, jurnalista mai spune că este mândră de părinții ei, și recent a participat la un eveniment important din viața comunității din care face parte. Astfel, de Adormirea Maicii Domnului, comuna Gilău a îmbrăcat straie de sărbătoare, eveniment la care a participat Înaltpreasfințitul Arhiepiscop și Mitropolit Andrei. Roxana precizează că tatăl ei este preotul unei comunități minunate și mai mult este prietenul oamenilor de acolo de 30 de ani, de când s-a născut ea. Acesta este înconjurat de oameni buni, care frecvent fac minuni cu energia lor. Așadar, Rafila Roxana Hulpe are cu ce se mândri și cu siguranță același sentiment îl au și părinții ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *