Prima pagină » National » Raed Arafat, despre verificarea temperaturii la intrarea în supermarket-uri: „Această măsură este una foarte normală”
Raed Arafat, despre verificarea temperaturii la intrarea în supermarket-uri:

Raed Arafat, despre verificarea temperaturii la intrarea în supermarket-uri: „Această măsură este una foarte normală”

18 mai 2020, 23:45,
BZI.ro, în National

Secretarul de stat Raed Arafat consideră că măsura de a verifica temperatura clienților la intrarea în supermarket-uri și hypermarker-uri este una corectă deoarece poate evita o posibilă infectare a unui număr ridicat de persoane.

„Am fost sunat de o persoană care a încercat să mă convingă că nu este corect să i se ia temperatura când intră la un hipermarket sau un supermarket. Au vrut să îi ia temperatura, ea nu a vrut și nu au lăsat-o să intre. Eu cred că trebuie să ne obișnuim cu acest lucru, adică îți ia temperatura de la distanță. Nu te atinge, nu îți face nimic, doar îți ia temperatura. Dacă afișează o temperatură peste 37,3 nu ți se permite să intri. Înseamnă că trebuie să consulți un medic. Este normal (…) Pentru că atunci când intri acolo, dacă totuși ești bolnav (…) pui în risc viața altora. Această măsură este una foarte normală”, a spus Raed Arafat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *