Prima pagină » Local » Raed Arafat, declaraţii de ultimă oră în legătură cu incendiul devastator de la Matei Balş: Au murit 4 persoane!
Raed Arafat, declaraţii de ultimă oră în legătură cu incendiul devastator de la Matei Balş: Au murit 4 persoane!

Raed Arafat, declaraţii de ultimă oră în legătură cu incendiul devastator de la Matei Balş: Au murit 4 persoane!

29 ian. 2021, 07:24,
George Cristian în Local

Dr. Raed Arafat a vorbit în direct despre incendiul de la Institutul Matei Balş. Vorbim despre faptul că în aceste momente vorbim despre 4 decese. Coordonatorul ISU a explicat faptul că apelul a venit la ora 5.05 iar la 5.13 a fost la faţa locului primul echipaj. La ora 5.14, văzând gravitatea situaţiei s-a declanşat planul roşu de intervenţie. Iniţial s-a vorbit despre 3 morţi, dar o a 4 – a persoană a fost resuscitata dar fără succes:

În primul rând vreau să transmit condoleanţe familiilor pacienţilor care au murit! Vorbim despre 4 persoane, trei găsite carbonizate şi unul care nu a mai putut fi resuscitat. la ora 5.05 apelul la 112, 5.13 minute a fost primul echipaj. La 5.14 minute a fost declanşat planul roşu. Mai multe forţe din partea ISU, Floreasca, SAJ, şi din partea Poliţiei şi Jandarmeriei. De la început au fost informaţi domnul priministru şi ministru al Sănătăţii. La centrul de coordonare se afla domnul ministru Bode care este în legătură cu noi.

La început o să dau cuvântul comandantuui intervenţiei care o să vă explice ce a fost găsit aici iar apoi coordonatorul pe partea medicală

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *