Prima pagină » Actualitate » Raed Arafat, declarații de ultim moment despre purtarea măștii și carantină. Ce a transmis șeful DSU
Raed Arafat, declarații de ultim moment despre purtarea măștii și carantină. Ce a transmis șeful DSU

Raed Arafat, declarații de ultim moment despre purtarea măștii și carantină. Ce a transmis șeful DSU

23 iul. 2022, 18:00, 4 ,
în Actualitate

Raed Arafat a vorbit despre posibilitatea reintroducerii de restricții în contextul creșterii cazurilor de coronavirus. Șeful DSU a transmis care sunt recomandările de care trebuie să țină cont românii în noul val pandemic.

România se află într-un nou val pandemic, după cum se poate observa pe statisticile transmise de Ministerul Sănătății. După cum populația este îngrijorată, Raed Arafat a transmis faptul că masca nu este obligatorie, contrazicând zvonurile. Masca de protecție va rămâne, momentan, o recomandare pentru spațiile aglomerate.

„Masca e la acest moment o recomandare. Ministerul Sănătății a zis că este recomandare.

Fiecare persoană care tine la sanatatea ei, când intră în spații închise, în transportul în comun, e bine să o poarte, la cifra pe care o avem acum. Și în alte țări poartă mască în spații aglomerate, în transportul în comun. Dar e recomandare, nu e obligație”, a spus Raed Arafat.

Ce se întâmplă cu izolarea și carantina? Anunțul făcut de Raed Arafat

Șeful DSU a dezvăluit faptul că nu mai poate fi vorba de carantină, ci doar de izolare pentru cei pozitivi cu coronavirus. De asemenea, au fost schimbate regulile pentru izolarea la domiciliu, devenind mai permisive.

„Izolarea da și carantină nu. Izolare, da, carantină nu există, nu se face. Izolarea pentru cei infectați este valabilă, o pot întrerupe dacă fac test, am înțeles. Dar nu mai e acea monitorizare.

Primești recomandarea medicului să stai acasă, izolat, cu concediu medical, să nu mergi la locul de muncă. Și e clar că cine e pozitiv îi infectează și pe colegii lui, dacă merge la serviciu”, a adăugat Raed Arafat.

Comentarii
  • Fuck raceala

    Asta trebuie judecat si impuscat cu pluton de executie pentru tradare.

  • NU, trebuie impuscat direct si se va gasi cineva care sa o faca !

  • ROMANI, NU VA LASATI PROSTITI DE CRIMINALII DE LA CONDUCEREA ROMANIEI !
    Orice virus este de marime NANOMETRICA, adica 1mm/1 000 000, iar orificiul unei masti este MICROMETRIC 1mm/1 000. Numai PROSTII cred ca masca ii protejeaza. Printr-un orificiu de masca pot trece deodata peste 600 de virusi. In masti s-a introdus Oxidul de Grafen care ajuta radiatiile 5G emise cu antenele 5G si cu satelitii nazistului Elon Musk, sa se formeze cheaguri de sange in venele celor iradiati, ca sa se spuna ca s-au imbolnavit de COVID. Cei vaccinati emit un cod Bluetooth care se poate verifica cu telefonul. Codul nu are marca de device. Déjà cei care au trecut prin boala sunt imuni la radiatziile 5G si se imbolnavesc doar cei VACCINATI ca sa moara conform planului de exterminare al Cabalei.
    Criminalii care ucid cu legea sau cu siringa primesc de la Cabala cate 1000 de dolari pentru fiecare vaccinat. Ce cauta antenele 5G in statiile subterane de metrou si la marginea satelor la nivelul caselor ?
    ATENTIE LA VACCINATI pentru ca poarta boala injectata prin vaccin si o transmit celor de langa ei prin transfuzii, transpiratie, saliva, sex, urina. Cabala este pe duca si isi joaca ultima carte.

    Atentie la sangele de transfuzie !!!

    ATENTIE LA VACCINATI pentru ca poarta boala injectata prin vaccin
    si o transmit celor de langa ei prin TRANSFUZII,
    transpiratie, saliva, sex, urina.

    NU EXISTA NICIUN VIRUS !!! Opriti GENOCIDUL facut cu antenele 5G ! SE IMBOLNAVESC DE LA RADIATZII DOAR VACCINATII.AU FOST VACCINATI – SA MOARA !
    Satanistii vor acum sa continue GENOCIDUL cu radiatiile 5G ca sa-i prosteasca pe PROSTI sa se vaccineze ca sa moara cat mai multi. Cum poate un virus sa apara in Africa si dupa cateva zile in Italia sau in alta tara ? Calatoreste cu avionul ? Antenele si satelitii sunt peste tot si Cabala ordona unde sa creasca frecventa pentru a mai imbolnavi si ucide oameni. Criminalii care ucid cu legea sau cu siringa primesc de la Cabala cate 1000 de dolari pentru fiecare vaccinat. Ce cauta antenele 5G in statiile subterane de metrou si la marginea satelor la nivelul caselor ? Orice antena care are ca scop transmiterea unui semnal se monteaza la inaltime nu in subsol. Mastile contin OXID de GRAFEN ca sa fie inspirat de cei care le poarta, pentru a se imbolnavi sub influenta radiatiilor 5G.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *