Prima pagină » Local » Raed Arafat a vorbit despre Spitalul Mobil de la Lețcani: Aşteptăm raportul comisiei
Raed Arafat a vorbit despre Spitalul Mobil de la Lețcani: Aşteptăm raportul comisiei

Raed Arafat a vorbit despre Spitalul Mobil de la Lețcani: Aşteptăm raportul comisiei

24 aug. 2021, 13:16,
în Local

Prezent în cadrul unei conferinţe de presă, Raed Arafat, secretarul de stat în MAI a vorbit despre situaţia în care se află Spitalul Mobil de la Lețcani. Șeful DSU a explicat că în aceste momente se aşteaptă raportul comisiei care se ocupă de preluarea unităţii mobile.

De altfel, Arafat a evitat să avanseze un termen în care Spitalul Mobil de la Lețcani va fi funcţional.

Raed Arafat a vorbit despre Spitalul Mobil de la Lețcani

Șeful DSU România a menţionat faptul că în aceste momente la Lețcani se desfăşoară un raport de predare la DSU:

Spitalul de la Leţcani este în proces de predare la DSU. La acest moment există o comisie de recepţie la Euronest după care vom vedea ce este de corectat, reparat, dacă este aşa ceva. Se lucrează pe procesul predare primire. Aştept să vedem ce zice comisia.

De altfel, întrebat despre un jurnalist despre termenul la care va fi dat în folosință spitalul, șeful DSU a menționat că nu poate avansa nicio dată.

Raed Arafat a oferit aceeași declarație ca și la Iași în legătură cu Spitalul Mobil de la Lețcani

Conferința de presă de marți, 24 august 2021 nu aduce nimic nou în raport cu Spitalul Mobil de la Lețcani. Raed Arafat a oferit aceeași declarație ca și pe data de 19 august 2021, atunci când a fost prezent la Iași:

„Încă nu a fost preluat. Este în curs de preluare. E un pas normal pentru că ce va face Protecţia Civilă, IGSU, este partea logistică. Bineînţeles, se va lucra cu partea medicală din spital. Aşa se întâmplă şi în alte părţi unde avem unităţi mobile, cum sunt unităţile mobile de terapie intensivă. Este una şi la Iaşi, la Spitalul de Boli Infecţioase din Iaşi, care aparţine structurilor civile din cadrul IGSU dar partea medicală este asigurată de o entitate medicală în colaborare cu structurile Ministerului Sănătăţii”, a transmis dr. Raed Arafat pe data de 19 august 2021.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
18 octombrie 2024
18 octombrie 2024