Prima pagină » Cancan » Radu Vâlcan, pe patul de spital. „În mod normal, sincer, n-aș vorbi despre asta, public…”

Radu Vâlcan, pe patul de spital. „În mod normal, sincer, n-aș vorbi despre asta, public…”

03 oct. 2024, 10:29,
Cezar Bulgaru în Cancan

Radu Vâlcan, unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori TV din România, a postat recent pe rețelele sociale o fotografie de pe patul de spital. Soțul Adelei Popescu, în vârstă de 47 de ani, a decis să consulte specialiști pentru un control medical, stârnind astfel îngrijorarea fanilor săi.

Radu Vâlcan, pe patul de spital

Radu Vâlcan, unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori de televiziune din România, este cunoscut nu doar pentru cariera sa, ci și pentru familia pe care o are alături de soția sa, Adela Popescu. Recent, prezentatorul emisiunii „Insula Iubirii” a postat pe rețelele de socializare o fotografie de pe patul de spital, în care apare cu branula în mână.

Imaginea a generat îngrijorare în rândul fanilor, însă aceștia s-au liniștit după ce au citit mesajul însoțitor transmis de vedetă.

Cum se simte celebrul prezentator TV

Radu Vâlcan a ales să se prezinte la spital pentru a efectua o colonoscopie preventivă, deși nu prezenta simptome care să sugereze probleme de sănătate. Intervenția a avut scopul de a depista eventuale semne de cancer colorectal, iar prezentatorul a declarat că rezultatele sunt satisfăcătoare. Cu toate acestea, Radu a mărturisit că a amânat această procedură mult timp din cauza temerilor legate de un posibil rezultat pozitiv.

„Sunt bine, totul perfect! Zilele trecute am solicitat o colonoscopie. Preventiv, de siguranță, fără niciun simptom care să o recomande. O metodă de screening, extrem de eficientă pentru depistarea cancerului colorectal, și nu numai. În mod normal, sincer, n-aș vorbi despre asta, public. Să recunoaștem, nu este un subiect tocmai confortabil.

Procedura durează cât ai visa, sub anestezie, trei melodii Coldplay, consecutiv. Fară durere, ca un somn de prânz, de care toți avem nevoie. De ce am dorit să fac asta? Pentru că se recomadă după vârsta de 45 ani. În curând fac 48. Pentru că, deja, prea multe vieți se duc din cauza asta. Pentru că este frică, pentru că se amâna.

Din frică. Și eu, la fel, am tot amânat-o. De frică. Dar, mi-am dat seama că trebuie s-o fac. Pentru că am o responsabilitate, pentru că am o familie care nu trebuie să sufere din cauza indiferenței mele. Sănatatea noastră este sănătatea familiilor noastre. Poza asta este o reclamă, o reclamă la prevenție”, a scris Radu Vâlcan în mediul online.

Cine este Radu Vâlcan

Radu Vâlcan este un cunoscut prezentator de televiziune și actor român, născut pe 4 aprilie 1977, în București. Este recunoscut pentru stilul său carismatic și pentru abilitatea de a interacționa cu publicul. A câștigat popularitate ca prezentator al emisiunii „Insula Iubirii”, un reality show de succes care explorează relațiile dintre participanți.

În plus, Radu Vâlcan este cunoscut și pentru cariera sa în actorie, având roluri în diverse producții de televiziune și teatru. Este căsătorit cu Adela Popescu, o altă personalitate media apreciată, și au împreună trei copii. Radu este adesea apreciat pentru modul în care îmbină cariera profesională cu viața de familie, fiind un model pentru mulți dintre fanii săi.

De curând Radu Vâlcan a postat o imagine de pe patul de sptial cu care și-a îngrijorat fanii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
02 octombrie 2024
02 octombrie 2024