Prima pagină » Cancan » Radu Vâlcan are un frate cu 11 ani mai mic. Cu ce se ocupă tânărul

Radu Vâlcan are un frate cu 11 ani mai mic. Cu ce se ocupă tânărul

25 iul. 2024, 13:34,
în Cancan

Radu Vâlcan, prezentatorul de la „Insula Iubirii”, are un frate foarte chipeș, cu 11 ani mai mic, și care are o viață socială foarte activă. Acesta ar fi editor de imagine la casă de producție, dar și antrenor de fitness. Oricum, Cristian Vâlcan are o mare pasiune pentru antrenamentele fizice la sală dar și pentru alte activități sportive.

Adela Popescu și Radu Vâlcan formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare, iar după ceva vreme între ei s-a înfiripat o poveste frumoasă de dragoste. Ceea ce nu se știa despre prezentatorul de la Insula Iubirii este faptul că are un frate.

Radu Vâlcan are un frate cu 11 ani mai mic

Nu sunt mulți cei care știu că Radu Vâlcan (47 de ani) are un frate cu 11 ani mai mic, Cristian (36 de ani). Ce chipeș este fratele lui Radu Vâlcan. De curând, Cristian a împlinit 36 de ani. Potrivit Impact și Spynews, Cristian ar fi editor de imagine în cadrul unei case de producții, potrivit Playtech însă, acesta ar fi antrenor de fitness.

Fără îndoială, Cristian are o pasiune pentru antrenamentul fizic la sală, dar și pentru alte activități sportive. În mare, fotografiile publicate de Cristian în mediul online sunt surprinse fie la sală, fie alături de prietenii săi, părând să aibă o viață socială activă.

Nu este foarte activ în mediul online, ultima sa postare fiind destul de veche. Tot datorită acestor imagini mai aflăm despre Cristian că iubește câinii și că este un fan al tatuajelor.

Deși diferența de vârstă dintre ei este considerabilă, Radu și Cristian sunt extrem de apropiați. În multe dintre fotografiile publicate în mediul online, Cristian este surprins alături de nepoții lui, fiii prezentatorului de televiziune. Din anul 2015, Radu este căsătorit cu actrița, artista și prezentatoarea de televiziune Adela Popescu.

Adela Popescu și Radu Vâlcan nu vor colabora niciodată pe plan profesional

Adela Popescu și Radu Vâlcan sunt împreună din anul 2010 și au împreună 3 copii, pe Andrei, Alexandru și Adrian. Deși s-au cunoscut pe platourile de filmare ale telenovelei „Iubire și Onoare”, cei doi nu vor să mai joace într-un astfel de proiect împreună.

Cei doi au decis, pentru liniștea lor, că cel mai bine este să lucreze separat atunci când vine vorba despre viața profesională.

„Nu, pentru că ne știm limitele. Știm foarte bine până unde este bun unul cu celălalt, profesional vorbesc. Nu trebuie confundate posturile noastre. Ne place foarte mult, atunci când ajungem acasă, să vorbim despre ce s-a întâmplat în ziua respectivă. Ea, când vine în Thailanda, este martoră a filmărilor, vede ce se întâmplă și îi place.

Este o fană a emisiunii (n.r. – Insula Iubirii). La fel e și în cazul meu, atunci când ea participă la un proiect. Efectiv stau și o admir cu emoție de fiecare dată. Și nu cred că e sănătos când doi parteneri lucrează împreună la un proiect. Nu că n-ar funcționa. Este pur și simplu părerea mea. Așa simt”, a mărturisit Radu Vâlcan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *