Prima pagină » Actualitate » Radu Vâlcan a spus cine este mai gelos în relația cu Adela Popescu! „Uită să-mi dea flori de ziua mea!“

Radu Vâlcan a spus cine este mai gelos în relația cu Adela Popescu! „Uită să-mi dea flori de ziua mea!“

30 ian. 2024, 08:41,
în Actualitate

Adela Popescu și Radu Vâlcan formează un cuplu de foarte mult timp, care este foarte apreciat de cei care îi urmăresc pe rețelele de socializare. Sunt fericiții părinți a trei copii și nu se feresc să facă dezvăluiri inedite despre viața lor. Acum, Radu Vâlcan a spus cine este mai gelos în relația cu Adela Popescu.

Radu Vâlcan a spus cine este mai gelos în relația cu Adela Popescu

Adela Popescu și Radu Vâlcan reprezintă unul dintre cele mai cunoscute și îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi sunt împreună de 13 ani și au trei băieți minunați, Alexandru, Andrei și Adrian. Recent, Radu Vâlcan și soția lui au făcut dezvăluiri inedite din relația de cuplu și au spus care este cel mai gelos.

Când s-au căsătorit, Adela Popescu avea 28 de ani, iar Radu Vâlcan avea 38 de ani. De atunci, cei doi sunt de nedespărțit, împărțindu-se între viața profesională, cea personală și cea de părinți extra full time, fiind totuși, vorba, de trei copii. Chiar dacă cei doi își fac deseori declarații de iubire, există și mici gelozii între ei.

„Normal că eu sunt mai gelos! Când ai așa ceva lângă tine, cine ar putea să fie? Nu este cazul de gelozie, nu s-a pus problema până acum”, a spus Radu Valcan.

Soția lui a precizat că niciunul nu a dat ocazia celuilalt să fie gelos.

„Nu ne-am dat ocazii! Așa, nu știu, dacă am fi puși în fața unei situații, s-ar putea să fac destul de urât, nu garantez pentru mine! Am zis că este foarte posibil, sunt o persoană pasională, nu știu!”.

Radu Vâlcan a ținut să adauge că, având trei copii, nu au timp să se gândească la prostii.

„Avem mulți copii și avem mințile împărțite în multe părți și nu avem timp să ne gândim la alte prostioare de genul acesta, cu gelozii”, a menționat Radu Vâlcan.

Radu Vâlcan e mai strict cu copiii

Radu Vâlcan și Adela Popescu, ce își doresc să-și facă o casă ca în Toscana, au vorbit și despre rolul de părinți pentru trei băieți. Fosta prezentatoarea tv a declarat că soțul ei este strict cu cei trei copii, în timp ce ea încearcă să fie mai blândă.

„E o altfel de strictețe, Adela apasă pe alte butoane, eu apăs pe alte butoane”, a spus Radu Valcan.

În ceea ce privește dovezile de iubire, cei doi își declară sentimentele de fiecare dată când au ocazia. Cu toate acestea, Adela susține că soțul său nu este genul romantic, însă micile lui gesturi demonstrează destul că flacăra nu s-a stins nici după atât de mulți ani.

„Nu e deloc un bărbat romantic. În sensul clasic. Sau, poate e, dar nu îi plac clișeele. Sau, poate e timid și fuge de momente ce nasc sentimente foarte intense, că nu prea știe ce să facă cu ele. Nu își amintește ziua nunții. Cadoul de ziua mea mi-l dă cu o săptămână înainte, fără vreun ambalaj special sau felicitare. Sunt șanse să uite și de flori. Nu mă scaldă în complimente. Nu îmi spune zilnic «te iubesc». Nu îmi spune «femeia mea». Nu m-a așteptat niciodată cu lumânări și cadă plină cu petale de trandafiri. Nu mă mângâie în somn. În schimb, astăzi, pentru că m-a văzut obosită, mi-a zis: «distrag eu copiii, du-te sus și culcă-te». Îmi aduce cireșe și pepene când vine de la alergat. Îmi gătește ce știe că îmi place”, a menționat Adela Popescu.

Acum, Radu Vâlcan a spus cine este mai gelos în relația cu Adela Popescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *