Prima pagină » Cancan » Radu Vâlcan a sărutat o altă femeie de față cu Adela Popescu. „Câte actrițe au secvențe erotice…”

Radu Vâlcan a sărutat o altă femeie de față cu Adela Popescu. „Câte actrițe au secvențe erotice…”

13 dec. 2023, 11:14,
în Cancan

Radu Vâlcan a sărutat o altă femeie de față cu soția sa, Adela Popescu, însă nu s-a supărat nimeni, deoarece era o scenă de film. Cuplu a încheiat recent filmările pentru o comedie care va avea premiera anul viitor. Chiar dacă joacă amândoi în acest film, Radu Vâlcan și Adela Popescu nu formează un cuplu în respectiva comedie.

Radu Vâlcan, în vârstă de 46 de ani, și Adela Popescu sunt căsătoriți din 2015 și au, împreună, 3 copii. De-a lungul anilor, cei doi au făcut parte din diverse proiecte media și, de altfel, din pelicule românești! Recent, prezentatorul emisiunii Insula Iubirii a filmat pentru o comedie românescă regizată de Petre Năstase, în care joacă și soția sa. În peliculă, acesta s-a sărutat cu o altă actriță, chiar sub privirea Adelei Popescu!

Radu Vâlcan a sărutat o altă femeie de față cu Adela Popescu

În curând, va avea loc premiera peliculei în care a jucat Radu Vâlcan și Adela Popescu, alături de alte nume consacrate din showbiz-ul autohton. Este vorba despre o comedie românească regizată de Petre Năstase, și anume „Retreat Vama Veche”. Filmul va fi lansat anul viitor și are la bază o iubire urbană. Joacă și Adela Popescu, în rolul Corinei, dar și Răzvan Fodor (rolul lui Victor), Laura Cosoi (rolul Danei), Ada Condeescu (rolul Evei) și Roxana Condurache (care o interpretează pe Vivi). Nu în ultimul rând, Florin Călinescu va interpreta rolul unui preot surd.

De altfel, Radu Vâlcan a trebuit să îndeplinească un rol destul de incomod în pelicula românească, iar în una dintre secvențe sărută o altă actriță. Și totul sub privirile soției sale! Despre roluri a vorbit regizorul Petre Năstase, precizând că astfel de secvențe sunt normale, atunci când vine vorba despre actorie.

De altfel, regizorul a mărturisit că prezentatorul de la Insula Iubirii a fost o „mare surpriză, ca actor”, pentru el, fiind foarte talentat. În film, cei doi soți nu formează un cuplu.

„Radu și Adela nu sunt iubiți, el este fostul iubit al Evei, rol jucat de Ada Condeescu. Radu se sărută cu ea, chiar sub ochii Adelei, că doar au fost împreună la filmări. Dacă Adela Popescu s-a supărat? Păi, câte actrițe se sărută și au secvențe erotice, în filme, și apoi se duc acasă liniștite! E un rol, de sute de ani se întâmplă acest lucru!”, a precizat regizorul Petre Năstase.

Cine este fratele lui Radu Vâlcan

Fost model, Radu Vâlcan a dat prezentările de modă pe televiziune. Și se pare că a tras lozul câștigător. Și-a făcut un nume în industria media de la noi prezentând diverse emisiuni TV, dar cea mai reprezentativă dintre toate este fără îndoială „Insula Iubirii”, producție care înregistrează audiențe uriașe în fiecare sezon.

Și dacă despre vedeta TV se știu foarte multe, mai puțin cunoscut este faptul că are un frate, pe nume Cristian. Deși fratele lui Radu Vâlcan lucrează și el în branșă, acesta preferă mai degrabă să stea departe de luminile reflectoarelor. Cristian Vâlcan este editor de imagine pentru o mare casă de producție și are o pasiune pe care preferă să se axeze mai mult. Tânărul este pasionat de sport și împărtășește adesea cu urmăritorii săi imagini din sala de fitness și exercițiile pe care ar fi bine să le facă pentru a avea un corp sculptat.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`