Prima pagină » Actualitate » Radu Vâlcan a făcut marele anunț privind sezonul 9 de la „Insula Iubirii“! Ce ispite vor fi în noul sezon

Radu Vâlcan a făcut marele anunț privind sezonul 9 de la „Insula Iubirii“! Ce ispite vor fi în noul sezon

25 sept. 2024, 09:05,
în Actualitate

Chiar dacă sezonul 8 de la „Insula Iubirii“ s-a încheiat în urmă cu doar câteva săptămâni, fanii deja sunt interesați să afle informații despre noul sezon. Radu Vâlcan a făcut marele anunț privind sezonul 9 de la „Insula Iubirii“. Prezentatorul show-ului care a făcut furori în România a precizat înscrierile la casting deja au început, iar producătorii Insula Iubirii s-au pus pe treabă. Radu Vâlcan a anunțat că noul sezon al show-ului se anunță a fi unul grandios.

Radu Vâlcan a făcut marele anunț privind sezonul 9 de la „Insula Iubirii“

Sezonul 8 al emisiunii „Insula Iubirii“ a fost urmărit de foarte mulți români, devenind un adevărat fenomen național. Cuplurile ce și-au testat relația în Thailanda au fost urmăriți de foarte mulți români, iar concurenții au parte acum de o popularitate foarte mare.

Fanii emisiunii așteaptă cu nerăbdare următorul sezon, iar prezentatorul Radu Vâlcan a menționat că noul sezon se anunță a fi unul grandios.

Prezentatorul, care are un frate mai mic cu 11 ani, a menționat că vor fi aduse în fața publicului noi cupluri, iar poveștile acestora de dragoste o să fie prezentate la fel de transparent ca până acum.

„Cu siguranță sezonul 9 va fi extrem de așteptat. Din cauza asta îmi dau seama că există cumva un soi de presiune, pentru că oamenii, având așteptări atât de mari, nu poți să-i dezamăgești. Însă ce pot eu să le promit, și cu siguranță o fac și în numele colegilor mei, este că vom face tot posibilul să redăm pe televizor poveștile exact așa cum sunt ele, iar oamenii să înțeleagă că ce se întâmplă acolo, aia se difuzează. Nimic altceva”, a declarat Radu Vâlcan.

A început castingul pentru ispite i cupluri

Au fost mulți fani care au solicitat postului Antena 1 ca emisiunea „Insula iubirii“ să nu mai fie anuală și să aibă două sezoane într-un an.

Chiar dacă acest lucru nu se va întâmpla, încă, în schimb aceștia trebuie să știe că a început castingul pentru noul sezon.

Datele de audienţe prezentate de PaginadeMedia.ro arată că ediţia finală a emisiunii „Insula Iubirii“ a fost cel mai urmărit program TV pe intervalul de difuzare. Cota de piaţă pe publicul comercial a fost peste 31%, adică unul din trei telespectatori care aveau televizoarele deschise se uitau la deznodământul aventurilor din Insulă.

Finala a avut cea mai mare audienţă dintre toate ediţiile acestui sezon.

La nivelul întregii ţări, de exemplu, audienţa medie a emisiunii, în fiecare minut (şi s-a terminat după miezul nopţii) s-a apropiat de 1,1 milioane de telespectatori. A fost singura ediţie care a depăşit milionul.

Radu Vâlcan, despre a cărui etnie puțină lume știe, a menționat că deja mii de cupluri și mii de ispite s-au înscris la castingul pentru noul sezon, așa că producătorii au de unde alege și vor aduce în fața telespectatorilor cele mai interesante povești.

„M-am bucurat foarte tare atunci când am aflat că la castingul pentru sezonul 9, pentru următorul sezon s-au înscris mii de cupluri, mii de ispite. Asta înseamnă că emisiunea da, acest sezon a fost de un real succes. Îi îndemn să vină acolo pentru că se vor bucura cu siguranță de experiența Insula Iubirii cu tot ce înseamnă. La final, cel mai probabil vor avea parte de o expunere la nivel național, cum n-au avut până acum. Depinde doar de ei cum vor pleca de la Insula Iubirii”, a mai spus Radu Vâlcan, care a făcut marele anunț privind sezonul 9 de la „Insula Iubirii“.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
27 septembrie 2024
27 septembrie 2024