Radu, un băieţel din Galaţi, salvat de medicii ieşeni. Mesajul tatălui copilului adresat Spitalului de Boli Infecţioase

Radu, un băieţel din Galaţi, salvat de medicii ieşeni. Mesajul tatălui copilului adresat Spitalului de Boli Infecţioase

08 feb. 2023, 07:25,
BZI.ro, în Local

Radu, un băieţel din Galaţi, a fost diagnosticat cu meningita meningococica. Copilul se afla în stare gravă şi a fost internat în Spitalul de Boli Infecţioase „Sf. Parascheva” din Iaşi. Medicii au reuşit să-l salveze, iar acum micuţul este bine.

Tatăl copilului a ţinut să transmită un mesaj de mulţumire întregii echipe.

„Bună ziua!
Numele meu este… și vreau să mulțumesc, pe această cale, profesioniștilor din cadrul spitalului dumneavoastră, care l-au tratat cu eforturi deosebite pe băiatul meu, de meningită meningococică! Am ajuns acolo pe 5 ianuarie după un adevărat calvar și după o cursă contra cronometru, de la Galați, împietriți și fără să putem înțelege de ce ni se întâmplă așa ceva! Și totuși, am înțeles ulterior că așa trebuia să se întâmple, iar noi trebuia să întâlnim nişte oameni cu suflet mare, care au făcut tot ceea ce era de făcut, pentru ca Radu să se facă bine! Acolo, Dumnezeu a lucrat prin oameni, de la Triaj, la AŢI și ulterior,, pe secție!
Efectiv, am simțit că al nostru copil s-a născut a doua oară, iar lucrul acesta li se datorează medicilor de la ,,Sf. Parascheva „!
Doresc să mulțumesc în mod deosebit: Dr Petrovici Cristina, Dr Scutaru Sanda, Dr Paliciuc Diana, Dr. Barcan Bianca, Dr. Vlad Liliana!
De asemenea, un gând bun cu mulțumiri pentru ajutorul,,din umbră”, Dr Florin Roșu, managerul Spitalului! Mii de mulțumiri și colectivului de asistente și infirmieri/ infirmiere, care a fost la înălțime, din toate punctele de vedere!
Tuturor acestora, le mulțumesc din suflet, le doresc putere de muncă și multă, multă sănătate!
Datorită vouă, Radu este bine!
Toate cele bune, de la Galați!
Cu respect și prețuire,
Marius”, a transmis tatăl copilului diagnosticat cu meningita meningococica.

Comentarii
  • Am ajuns si eu la infectioase cu o hepatita toxica si am fost tratat foarte bine atit eu cit si ceilalti pacienti ,unul saracu era de la tara amarit si am vazut cum i sa dat bani de drum din buzunarul propriu ,am vazut daruire am vazut implicare si nu mi s a cerut un leu .
    Multumesc ,Multumesc,Multumesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *