Prima pagină » Cancan » Radu Ștefan Bănică se mândrește cu mama lui. Camelia Constantinescu a primit o mulțime de complimente

Radu Ștefan Bănică se mândrește cu mama lui. Camelia Constantinescu a primit o mulțime de complimente

22 iul. 2024, 14:26,
BZI.ro, în Cancan

Radu Ștefan Bănică se mândrește cu mama lui, Camelia Constantinescu, singura parteneră nemondenă a artistului. Aceasta a împlinit zilele trecute o frumoasă vârstă, ocazie cu care fiul ei i-a urat La mulți ani. De asemenea, fiul lui Ștefan Bănică Jr a postat și câteva imagini recente cu cea care i-a dat viață.

Camelia Constantinescu este singura femeie „nemondenă” dintre iubitele lui Ștefan Bănică și prima care l-a făcut tătic. Dincolo de amintiri, pe cei doi îi mai leagă un copil minunat, care azi calcă pe urmele tatălui lui, potrivit LPF.

Radu Ștefan Bănică se mândrește cu mama lui

Mama lui Radu Ștefan Bănică a cucerit internetul cu cele mai noi fotografii publicate chiar de fiul ei. Radu Ștefan Bănică i-a urat la mulți ani mamei sale, iar urările și complimentele au curs necontenit. Cum arată azi Camelia Constantinescu, fosta iubită a lui Ștefan Bănică.

Vineri, pe 19 iulie, Radu Ștefan Bănică i-a urat „la mulți ani” mamei sale, într-un mod inedit. A publicat pe Instagram trei imagini cu cea care i-a dat viață și i-a spus „La mulți ani, mama, te iubesc”. Este pentru prima dată când tânărul se afișează cu mama în online, Camelia Constantinescu fiind extrem de discretă și deloc interesată să devină o persoană cunoscută.

Reacțiile, urările și complimentele au curs pentru mama lui Radu Ștefan Bănică. Și Andreea Marin a reacționat: „Mulți ani și buni împreună”, a scris vedeta. Simona Pătruleasa i-a urat și ea „la mulți ani”, iar soprana Angela Gheorghiu a punctat: „Frumoasă mama, la mulți ani”.

Camelia Constantinescu este superbă, iar trăsăturile bine conturate și privirea caldă și senină ne amintesc că Ștefan Bănică a fost un norocos în ceea ce privește femeile care i-au trecut prin viață.

Ștefan Bănică Jr are trei copii

Camelia Constantinescu și Ștefan Bănică au fost împreună timp de 5 ani și s-au despărțit în 2005, când băiatul lor avea doar 4 ani. Radu Ștefan a rămas în grija mamei, dar are o relație excelentă cu tatăl lui, dar și cu fosta și actuala soție a lui Ștefan Bănică, Andreea Marin și Lavinia Pîrva.

Ştefan Bănică are trei copii, doi băieţi şi o fată, cu trei femei diferite! Radu Ştefan, care este fiul actorului şi al Cameliei Constantinescu, a împlinit 22 ani şi absolvent de UNATC, actor și solist. Și-a deschis și o afacere în buricul Capitalei și a moștenit șarmul celebrului său tată.

Ana Violeta Bănică este fiica lui Ştefan şi a Andreei Marin, născută pe 15 decembrie 2007. Acesta a fost cel de-al doilea mariaj al artistului, după cel cu Mihaela Rădulescu. Căsătorit a treia oară, cu Lavinia Pîrva, Ștefan Bănică a devenit tată pentru a treia oară. Cea de-a treia soție i l-a dăruit pe Alexandru, născut pe 13 mai 2019.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *