Prima pagină » Radio » Actualitate » Radu Ștefan Bănică, jurat în emisiunea „Vedeta familiei”. La ce post TV poate fi văzut

Radu Ștefan Bănică, jurat în emisiunea „Vedeta familiei”. La ce post TV poate fi văzut

29 nov. 2022, 12:53,
BZI.ro, în Radio

Radu, fiul cel mare al lui Ștefan Bănică Jr, debutează în weekend ca jurat în emisiunea „Vedeta familiei”, alături de Elena Gheorghe și Matilda Pascal Cojocărița. Emisiunea, care va fi difuzată la postul național de televiziune, este una cu și despre copii. Rolul lui Radu Ștefan Bănică va fi să jurizeze tot ce ţine de actorie şi de prezenţa scenică a micilor concurenți.

Fiul cel mare al lui Bănică Jr dovedește pe zi ce trece că a moștenit din plin talentul tatălui dar și al bunicului. După ce a debutat pe scenă, ca actor, în urmă cu câțiva ani, acum tânărul face pasul și ca jurat al unei emisiuni. Iar acest lucru nu poate însemna decât faptul că dincolo de talent, el este și un tânăr cu aspirații foarte mari.

Radu Ștefan este fiul pe care Ștefan Bănică îl are din relația cu Camelia Constantinescu. Tânărul este talentat la muzică, are o carieră de succes în actorie, dar este și antreprenor. La începutul anului 2022, Radu Ștefan Bănică a debutat în lumea afacerilor. Tânărul a deschis o cafenea în centrul Bucureștiului, iar acum el se concentrează pe latura profesională și vrea să se implice într-o nouă afacere. Recent, fiul lui Ștefan Bănică a vorbit despre planurile sale profesionale, dezvăluind că va apărea într-o emisiune televizată.

Radu Ștefan Bănică, jurat în emisiunea „Vedeta familiei”

Deși tatăl lui are o colaborare profesională de lungă durată cu Antena 1, fiul lui va apărea la TVR, unde, alături de Elena Gheorghe și Matilda Pascal Cojocărița, va juriza o emisiune cu și despre copii care va debuta pe micile ecrane pe 3 decembrie, urmând a fi difuzată în fiecare sâmbătă dimineaţă, de la 10.00 la 11.30.

„Noul proiect se numeşte Vedeta familiei şi eu voi fi unul dintre cei trei juraţi, alături de Matilda Pascal Cojocăriţa şi de Elena Gheorghe. Nu am neapărat o categorie pe care o jurizez. Având în vedere că voi absolvi Facultatea de Actorie (n.r. – din cadrul UNATC.), o să jurizez tot ce ţine de actorie şi de prezenţa scenică”, a declarat Radu Ștefan Bănică pentru click.ro.

Însă, în afara acestei noi emisiuni, tânărul mai este implicat și în alte proiecte profesionale, respectiv o piesă de teatru și un musical.

„Am un spectacol nou, joc în «O noapte furtunoasă», ce este găzduit de Teatrul Naţional Bucureşti. Şi la Operetă joc într-un musical un rol principal: este vorba despre „HeartBeat – The Musical” (n.r. – ce va avea premiera pe 17 decembrie). E un musical scris de la zero, muzică şi text, de Eduard Petru Jighirgiu, în care se cântă în proporţie de 99%”, a dezvăluit fiul lui Ștefan Bănică Jr.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *