Prima pagină » Radio » Actualitate » Radu Ștefan Bănică, dezvăluiri despre sora lui, Violeta. Ce spune despre planurile de viitor

Radu Ștefan Bănică, dezvăluiri despre sora lui, Violeta. Ce spune despre planurile de viitor

12 iun. 2023, 10:22,
în Radio

Radu Ștefan Bănică a vorbit recent despre sora lui, Violeta, care provine din cea de-a doua căsnicie a tatălui său, cu Andreea Marin. Cei doi au o conexiune foarte strânsă, ba chiar au și interese profesionale comune, adolescenta fiind și ea atrasă de lumea artistică. Cu toate acestea, Radu Ștefan Bănică crede că pentru Violeta ar fi mai potrivită o carieră juridică.

Fiul cel mare al lui Ștefan Bănică s-a străduit întotdeauna să se distanțeze de reputația tatălui său, dorind să-și demonstreze meritele prin efort propriu. Fiul celebrului cântăreț este acum aproape de a finaliza Facultatea de Teatru, face parte din juriul emisiunii „Vedeta familiei” de la TVR 1 și are în derulare mai multe proiecte.

Tânărul este fiul lui Ștefan Bănică și al Cameliei Constantinescu. Acesta nu este doar talentat la muzică și are o carieră înfloritoare în actorie, dar este și un antreprenor. Astfel, cafeneaua pe care a deschis-o îi ocupă o parte din timp. Cu toate acestea, tânărului îi rămâne timp de petrecut și cu sora lui, Violeta.

Radu Ștefan Bănică, dezvăluiri despre sora lui, Violeta

Recent, Radu Ștefan Bănică a oferit detalii inedite despre relația cu sora sa, Violeta, și planurile ei de viitor. Astfel, băiatul cel mare al artistului are o legătură profundă cu sora lui, Violeta, despre care vorbește cu mândrie la fiecare ocazie. De asemenea, Violeta, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică, a mărturisit de nenumărate ori că se înțelege de minune cu fratele ei, Radu Ștefan Bănică, având cu acesta o conexiune foarte strânsă.

Fiul lui Ștefan Bănică a povestit, într-un interviu pentru Unica.ro, și cum merge viața lui pe plan personal. Tânărul are o relație foarte bună cu sora lui, Violeta, fiica Andreei Marin. Radu Ștefan Bănică a oferit mai multe detalii despre înclinațiile Violetei, care oscilează între o carieră juridică sau una actoricească. Întrebat ce crede că i s-ar potrivi surorii sale, tânărul a precizat că își dorește ca aceasta să facă ceea ce îi place mai mult.

„Cred că i se potrivește ce își dorește. Mi-ar plăcea să văd că își urmează inima. După cum o cunosc, Violeta este foarte ambițioasă în ceea ce face. Nu mi-ar plăcea să urmeze această profesie de dragul meu. Mai are timp să își aleagă drumul”, a spus Radu Ștefan Bănică.

Fiul lui Ștefan Bănică, tot mai fascinat de lumea artistică

De nenumărate ori, Radu Ștefan Bănică l-a însoțit pe tatăl său pe scenă, a observat fiecare emoție transmisă și treptat și-a dat seama că aceasta este și propria lui pasiune. Odată ce a început să urmeze această cale, tânărul este tot mai fascinat de lumea teatrului și aparițiile pe scenă.

„De mic de tot mi-am dat seama că vreau să fac asta, nu ştiu să dau o vârstă precisă. Nu era greu, în familia mea s-a cântat dintotdeauna”, a povestit Radu Ștefan Bănică.

Și cum toate i-au mers din plin, fiul lui Ștefan Bănică face acum planuri pentru o nouă afacere. Ba mai mult, acesta vrea să se mute singur, pentru că încă locuiește cu mama sa. Deși a deschis deja o cafenea care îi merge foarte bine, actorul nu vrea să se oprească aici.

„Mi-aş dori, da. Momentan mă concentrez pe studiu, pe examene, pe proiectele pe care le am deja în lucru şi pe filmările finalului de sezon «Vedeta familiei». Toate la timpul lor”, a încheiat băiatul cel mare al lui Ștefan Bănică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *