Prima pagină » Cancan » Radu Ștefan Bănică are iubită. Cine este tânăra care i-a furat inima

Radu Ștefan Bănică are iubită. Cine este tânăra care i-a furat inima

22 mart. 2021, 10:24,
BZI.ro, în Cancan

Radu Ștefan Bănică, fiul cel mare al îndrăgitului artist, are succes și pe plan sentimental, nu doar profesional, acesta având de ceva timp o iubită. Tânărul a împlinit de curând 18 ani și este în primul an la UNATC, secția Actorie. Fiul cel mare al lui Ștefan Bănică Jr moștenește pe deplin talentul tatălui dar și al bunicului. Mai mult, tânărul și-a făcut debutul pe scenă de câțiva ani, el jucând în spectacolul „Totul în grădină” de la Teatrul de Comedie din București

Radu Ștefan Bănică, fiul lui Ștefan Bănică Jr din relația cu Camelia Constantinescu, îi calcă pe urme tatălui său. Tânărul și-a ales deja cariera, îndreptându-se către actorie, dar cu toate acestea îi place foarte mult și muzica. Ba chiar, Radu Ștefan a apărut în câteva videoclipuri ale tatălui său, iar băiatul are o voce frumoasă.

Însă, fiul cel mare al lui Ștefan Bănică Junior face furori nu doar datorită talentului său, ci și a aspectului fizic. La doar 18 ani, acesta se bucură deja de mare succes și este asalatat de fane. Anul trecut, când a devenit student la Actorie, tatăl său a ținut să spună tuturor cât este de mândru de el.

Cine este mama lui Radu Ștefan Bănică

Radu Ștefan Bănică este fiul artistului din relația cu Camelia Constantinescu, singura iubită a acestuia care nu este persoană publică și care a preferat să rămână așa. Cei doi au fost împreună între anii 2000-2005, la scurt timp după finalizarea divorțului de Mihaela Rădulescu. În 2003 s-a născut fiul acestora, numai că micul Radu nu a putut ține cuplul unit.

Ștefan Bănică și Camelia s-ar fi despărțit din cauza infidelității artistului, dar și a bătăilor pe care acesta i le-ar fi aplicat iubitei sale. Ulterior, ea și-a refăcut viața și are o relație stabilă de mult timp cu un medic stomatolog. Totuși artistul a rămas mereu foarte apropiat de fiul său, pe care l-a susținut în tot ceea ce a făcut și l-a invitat de mai multe ori pe scenă în concertele lui, mai ales că acesta i-a moștenit talentul din plin.

Radu Ștefan Bănică are iubită model

După divorțul dintre Ștefan Bănică Jr și Camelia Constantinescu, Radu Ștefan a rămas în grija mamei. Artistul i-a plătit pensie alimentară și a avut grijă să nu-i lipsească nimic. Mai mult, acum deja își câștigă singur banii prin participarea la emisiunea „Te cunosc de undeva”, unde a și câștigat prima ediție.

Dincolo de succesul profesional, Radu Ștefan Bănică a punctat și în plan sentimental. Nici nu i-ar fi fost greu deoarece a moștenit trăsăturile frumoase ale părinților săi, totodată fiind asaltat mereu de fane. Însă inima lui aparține deja cuiva, Radu Ștefan având o iubită cu care se pare că ar fi împreună de mult timp. Numele ei este Cristina, cei doi fiind de aceeași vârstă. Însă tânăra nu provine din lumea artistică, ci este model.

Mai mult, ea a defilat deja pentru designeri vestimentari celebri. La un moment dat, Radu a postat pe Instagram o fotografie cu iubita lui, iar Andreea Marin a fost prima care a apreciat poza. De altfel, aceasta are o relație foarte bună cu fiul lui Ștefan Bănică și și-a dorit mereu ca fiica ei Violeta să păstreze o legătură strânsă cu fratele ei vitreg, ceea ce s-a și întâmplat. Cei doi sunt apropiați și vorbesc ori de câte ori au ocazia. În altă ordine de idei, lui Radu Ștefan Bănică îi merge foarte bine, el împărțind-și timpul între iubită, facultate și cariera artistică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *