Prima pagină » Cancan » Radu Ștefan Bănică a împlinit un an de relație cu iubita lui. Cum a sărbătorit cu Ioana

Radu Ștefan Bănică a împlinit un an de relație cu iubita lui. Cum a sărbătorit cu Ioana

04 iun. 2024, 11:29,
BZI.ro, în Cancan

Duminică, 2 iunie, Radu Ștefan Bănică a împlinit un an de relație cu iubita lui, Ioana Văllimărescu, o tânără care a studiat și locuiește la Londra. Cei doi au fost destul de discreți, dezvăluind abia la sfârșitul anului trecut că sunt împreună. În ceea ce-l privește pe Radu Ștefan Bănică, artistul o duce bine și pe plan profesional, lansând recent o nouă melodie.

Radu Ștefan Bănică tace și face. Solistul, care recent a lansat o piesă interesantă, nu s-a afișat prea des cu iubita lui, Ioana, dar atunci când o face are motive întemeiate. Duminică, 2 iunie, cei doi tineri au sărbătorit un an de relație, potrivit LPF.

Radu Ștefan Bănică a împlinit un an de relație cu iubita lui

Radu Ștefan Bănică a lansat de curând melodia „Samsara”, cu un videoclip controversat, plin de scene șocante, dar cu un mesaj interesant. Același Radu ne arată și latura lui romantică în relația pe care o are cu Ioana Văllimărescu, o tânără frumoasă, deșteaptă și talentată. Nu o spunem noi, ci pozele și realizările Ioanei.

Cei doi tineri și-au dezvăluit relația de Revelion, iar acum, pe 2 iunie, aflăm că au împlinit, de fapt, un an de iubire. Iată că din iunie și până în decembrie anul trecut au preferat să fie discreți și să se cunoască mai bine.

„Un an de când te iubesc”, a scris Radu Ștefan pe Instagram, în dreptul unor fotografii de cuplu.
„Te iubesc”, i-a răspuns imediat Ioana.

Pe 7 februarie, în ziua în care fiul lui Ștefan Bănică a împlinit 22 de ani, Ioana i-a făcut o surpriză și a venit tocmai de la Londra, pentru a-i fi alături. După absolvirea facultății, tânăra a rămas în Anglia și a făcut și un master la University of the Arts London.

Cine este iubita lui Radu Ștefan Bănică

La nici 23 de ani, Ioana Văllimărescu este un ilustrator talentat și a lucrat pentru Editura Arthur, una dintre cele mai importante edituri de la noi din țară. Pe site-ul editurii apare și un scurt CV, în care se menționează studiile și anul nașterii Ioanei. Așa aflăm că, la nici 23 de ani, tânăra are în portofoliu o mulțime de lucrări importante, care se pot urmări și pe pagina ei de artist.

Ioana Văllimărescu (născură în 2001, în București) a fost studentă la University of the Arts London, secția Ilustrație și design multimedia. A participat la numeroase tabere de creație „Locuiește în poveste”, organizate de Editura Arthur, și a ilustrat povești în volumele „Uite cine vorbește” (juniorii), „Cel mai mult și mai mult” (juniorii) și „Selfie” (juniorii), apărute în colecția Cărțile mele, este descrierea publicată în mediul online.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *