Prima pagină » Radio » Actualitate » Radu Ștefan Bănică a împlinit frumoasa vârstă de 21 de ani. Mesajul bizar transmis de sora lui

Radu Ștefan Bănică a împlinit frumoasa vârstă de 21 de ani. Mesajul bizar transmis de sora lui

09 feb. 2023, 10:58,
BZI.ro, în Radio

Radu, fiul cel mare al lui Ștefan Bănică, a împlinit frumoasa vârstă 21 de ani, ocazie cu care a primit mesaje din partea familiei. Dacă tatăl lui i-a transmis un mesaj înduioșător, sora Violeta a publicat o imagine inedită cu ei doi. Însă, un detaliu a atras atenția, și anume mesajul transmis lui Radu Ștefan Bănică.

Tânărul în vârstă de 21 de ani calcă pe urmele celebrului său tată, fiind talentat la muzică dar având și o carieră de succes în actorie. În plus este și antreprenor, debutând în lumea afacerilor la începutul anului 2022. Cu ocazia împlinirii a 21 de ani, tatăl lui a marcat acest moment și a publicat o imagine rară cu Radu Ștefan Bănică.

Radu Ștefan Bănică a împlinit frumoasa vârstă de 21 de ani

Radu Ștefan Bănică a văzut lumina zilei pe 7 februarie 2002. Acesta este fiul pe care Ștefan Bănică îl are din relația cu Camelia Constantinescu. Ștefan Bănică a publicat o imagine rară cu fiul lui, Radu Ștefan Bănică, în ziua în care acesta a împlinit 21 de ani. Fotografia pe care artistul a împărtășit-o pe Instagram a fost însoțită de un mesaj emoționant.

„21 de ani, azi! Trece timpul!”, a fost mesajul transmis de Ștefan Bănică.

Pe Instagram, acolo unde are zeci de mii de urmăritori, Radu Ștefan a postat o imagine recentă cu ei. Mulți l-au felicitat de ziua lui de naștere.

„Cred că o să-i întreci pe tatăl și pe bunicul tău în carieră! Felicitări, te-am văzut la Teatrul Național în «O noapte furtunoasă»! Foarte bun!!!”, este doar unul dintre sutele de mesaje primite de acesta.

Ce mesaj bizar i-a transmis sora lui, Violeta Bănică

De asemenea, și Violeta, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică, a postat pe rețelele de socializare un mesaj special pentru fratele ei, alături de o imagine inedită cu ei de când erau mai mici.

„La mulți ani zânei!!!”, a scris Violeta Bănică.

După cum se știe, Radu Ștefan Bănică are o relație frumoasă cu sora sa Violeta, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică. Cei doi tineri se înțeleg foarte bine, iar actorul a avut mereu numai cuvinte de laudă la adresa surorii sale. Despre relația pe care o are cu sora lui, Violeta, Radu Ștefan Bănică a spus:

„Este una foarte frumoasă, sunt foarte uimit cât de repede a trecut timpul și mă bucur că ne avem unul pe altul, suntem norocoși, avem discuțiile noastre, secretele noastre.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *