Prima pagină » Cancan ultimă oră » Radu Siffredi, bărbatul pentru care Oana Matache a decis să divorțeze, i-a jignit nepoții Ginei Matache

Radu Siffredi, bărbatul pentru care Oana Matache a decis să divorțeze, i-a jignit nepoții Ginei Matache

08 mart. 2023, 23:20,
în Cancan ultimă oră

Gina Matache este furioasă din nou. Motivul este tot Radu Siffredi, iubitul fiicei sale. De această dată, bărbatul pentru care Oana Marache a divorțat i-a jignit nepoții.

Aseară, Gina Matache a postat o filmare în care Radu Siffredi, actualul iubit al Oanei, i-a înjurat nepoții în timpul unui live. Totul a pornit după ce artista a intrat la el în cameră și i-a transmis că unul dintre copii s-a trezit.

Radu Siffredi, bărbatul i-a jignit nepoții Ginei Matache

În filmarea respectivă, Radu Siffredi a părut foarte deranjat de ce i-a spus Oana Matache și i-a jignit copilul. După ce a văzut filmarea, Gina Matache nu a mai suportat și a spus că nepoții săi nu trebuie să mai stea lângă un astfel de om.

„Iar? S-a trezit? Eu cred că nu poate să respire. S-a trezit copilul iarăși, băga-i-aș @#%$^& să îi bag”, a spus Radu Siffredi într-un live pe site-ul Twitch.tv.

Gina Matache încearcă să își salveze fiica

Gina Matache se luptă să îi deschidă ochii fiicei sale, Oana Matache, de mai bine de o săptămână, dar fără rezultat. Mama Deliei a declarat că nu poate să își lase nepoții să trăiască lângă Radu Siffredi și că nu înțelege ce s-a întâmplat cu mezina familiei.

„Aș aprecia dacă v-ați spune părerea. Pentru asta am postat! E un ajutor pentru mine, să pot să văd adevărul. Nici mie nu-mi place că fac asta, dar copiii trebuie protejați. Sincer, credeam că sunt eu cu capul… Și mie mi se pare că e anturaj prost. Și mai grav e că nu realizează!

E vorba doar de faptul că exemplarul acesta nu trebuie să stea în preajma celor mici. Copilul meu e important pentru mine și fac tot ce pot să-i deschid ochii. Copiii au un tată exemplu de eleganță, cu principii sănătoase. Vine freză-n vânt și se duce naibii ce au construit părinții. Chiar mulțumesc pentru sfat, dar numai după ce am epuizat toate argumentele am luat această decizie”, spunea Gina Matache.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *