Prima pagină » Economic Local » Radu Romanțov, fondator ACS Power Box, din Iași: „Școala te învață, sportul te educă” – FOTO/VIDEO

Radu Romanțov, fondator ACS Power Box, din Iași: „Școala te învață, sportul te educă” – FOTO/VIDEO

12 iun. 2024, 02:00,
Raluca COSTIN, în Economic Local

Radu Romanțov, antrenor și fondator ACS Power Box, din Iași, vorbește într-un nou episod de #PodcastBZI despre sportul care este practicat de tot mai mulți tineri, cum reușesc să facă aceștia performanță, dar și despre oamenii de afaceri care ajută financiar persoanele cu potențial. Care este povestea lui Radu Romanțov și ce le recomandă părinților care își îndrumă copiii spre practicarea unui sport aflați în interviu. Discuția cu antrenorul poate fi urmărită AICI:

Antrenorul Radu Romanțov susține că a crescut numărul părinților care își îndrumă copiii spre sala de box, iar acest sport poate fi practicat de oricine.

„Copiii înțeleg lucrurile diferit. Nu e ceea că văd ei la televizor sau în curtea școlii. Îi dai un pumn lui ăla și gata, s-a terminat. Trebuie să vezi zilnic cum e să faci același antrenament și să ai rezultate. E vorba de muncă fizică, dar și de psihologie. Fac chestia asta, dar de ce o fac? Îmi dau un termen. În trei ani, ajung acolo. E vorba de 80 la sută nutriție, 20 la sută sport. Ai nevoie de antrenor pentru că poți să obosești foarte mult copiii. Dacă nu îi dai Omega3, proteină de calitate, copilul nu se dezvoltă corespunzător. Vezi copii la 10 ani care sunt foarte dezvoltați, nu au produsele nutrienți folositori. Ca să combată obezitatea, părinții trebuie să facă o pârghie între antrenament și casă. Școala te învață, sportul te educă”, susține Radu Romanțov, fondator ACS Power Box, din Iași.

Radu Romanțov, fondator ACS Power Box, din Iași: „Școala te învață, sportul te educă”

În edițiile anterioare, a fost prezentată povestea unui tânăr din Iași care este antrenat de Radu Romanțav. În vârstă de doar 14 ani, Vlad Pătrăuș activează, în prezent, la clubul ACS Power Box din Cucuteni, comuna Lețcani. Acesta este din Popești, o comună vecină, și merge săptămânal pentru a se antrena. Condițiile sunt dificile, familia nu are resursele necesare pentru a-l susține, astfel că este nevoit să se descurce cum poate. După ce termină orele de la școală, acesta își ia ghiozdanul și se grăbește la sala de antrenament pentru a face performanță. Vlad a participat, în 2022, la Campionatul Național de box, unde a reușit să devină campion pentru categoria 63 kg.

Peste 160 de interviuri marca BZI, postate pe YouTube

Valentin Popa, fermier din zona Călărași, unul dintre cei mai vocali agricultori, discută într-un nou episod de #PodcastBZI despre situația agriculturii din România, cât de bogați sunt fermierii, dar și care a fost cel mai greu moment din viața lui. El spune că agricultura este în mâna lui Dumnezeu. În anul 2020, când a fost secetă extremă, a fost la un pas să piardă afacerea. Cum s-a descurcat și de ce nu a renunțat la agricultură aflați din interviul cu Valentin Popa, care poate fi urmărit AICI:

Peste 160 de interviuri cu specialiști din diverse domenii, oameni de afaceri, producători, inclusiv cu Radu Romanțov, fondator ACS Power Box, din Iași, au fost postate pe YouTube, la secțiunea „PodcastBZI”.

Comentarii
  • Bun asa. Inseamna ca parintii doar te slobozesc in lume. Indatorirea lor se termina odata cu nasterea… ma-ti.

  • Cum băgați un om care nu are treabă cu sportul Adică box este un impostor ia bani degeaba la copii degeaba este rușinea Iașului rad antrenori de la diferite cluburi de el nu mai băgați specimene din astea in emisiune mulțumesc!

  • Râsul lumii e ăsta

  • De unde ii găsiți

    Asta e pupă mâini sau cerșetorul auzi la el security vp pai pochemonule nu ție rușine la cum arăți nu ști să lovești bine cu pumnu nu te-ai săturat să te faci de râs

  • Auzi la el are fata de dur doamne ferește ai față de prost cu siguranță nu de dur vai de capu tău îți scuipă lumea semințe in cap rasu Iașului

  • Auzi la el fața de dur are doamne ferește bai de tine nu se sperie nici copii la ce fața ai security VIP rad întruna de tine la ce prostii scoți pe gură

  • Și eu sunt slab ca antrenor da nu mă fac de ras că Domnu Romantov tac din gură și mai învăț de la alți!

  • daca tu cu roaba aia te numesti antrenor…clar ce box invata copchii aia… mergi in orice sala de box/lupte, uita-te oleaca la Ifrim ca are o varsta si in ce conditie e, uita-te la Zarif, si-apoi uita-te in oglinda obezule… cu antrenori ca tine ce vrei sa invete, cum sa halesti o shaorma in 5 secunde in timp ce te eschivezi de pumni?!

  • cand a facut asta sport ??!e un sarac care nu stie cum sa faca niste bani!!!e un analfabet total

  • te doare mintea!!!ce prostii abereaza marlanul asta!!!multumesc lui laura…laurei …tarane

  • Romantov handel

    Pute curu de la rapăn te doare capu de la ce prostii scoate pe gură și se da antrenor mare de fapt el eom de servicii sa luat și el după Ion Baetu și a visat că e și el Maestru mare prostovan și încă ceva proști sunt aceia care îi dă bani la prostu ăsta asta nu are o legătură cu realitatea are putina pârnaie da de fraier!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *