Prima pagină » Cancan ultimă oră » Radu Pietreanu s-a confruntat cu un cancer agresiv la plămâni. Cine i-a fost alături în momentul în care a fost la un pas de moarte

Radu Pietreanu s-a confruntat cu un cancer agresiv la plămâni. Cine i-a fost alături în momentul în care a fost la un pas de moarte

29 apr. 2022, 19:30,
în Cancan ultimă oră

Radu Pietreanu s-a confruntat cu un cancer agresiv la plămâni, boală ce i-ar fi putut aduce sfârșitul. Radu Pietreanu este cunoscut publicului datorită rolului său pe care l-a avut în „Vacanța mare”, în serialul de comedie acesta îl interpreta pe Costel.

De curând, actorul a fost invitat în platoul emisiunii „Teo show”, emisiune unde a făcut mai multe declarații referitoare la evenimentele mai puțin plăcute de care a avut parte.  Actorul a vorbit despre problemele de sănătate pe care le-a avut dar și despre faptul că și-a vândut casa pentru a se putea trata.

În toate aceste momente grele când actorul s-a luptat cu cancer la plămâni, singura persoană care i-a fost alături a fost fosta sa soție.

Radu Pietreanu a fost la un pas de moarte

Radu Pietreanu a făcut declarații despre momentul în care a fost la un pas de moarte. În urmă cu mai mult timp, actorul a fost diagnosticat cu o boală gravă.

Actorul din „Vacanța mare” a trecut preț de un minut în lumea de dincolo. El descrie viața de apoi ca fiind un loc unde este foarte multă liniște și pace. Nimeni nu s-ar fi așteptat ca acesta să supraviețuiască, însă, Radu Pietreanu și-a revenit.

„Sufletul meu m-a lăsat și pe mine. Am plecat pe lumea cealaltă un minut… M-am întors, trecuseră trei săptămâni. Eram un cadavru întins pe canapea și am zis: „Vreau scandal! Nu vreau liniștea aia de sus și pacea aia”. Am luat cadavrul ăla de 60 de kilograme cât am mai rămăsese și am luat-o așa câte un pas, câte doi, tratament, nu știu ce. Nimeni nu se aștepta să îmi revin. Am primit verdict: „Doamnă, pregătiți-vă!”. Rochia asta neagră de atunci o are. Cred că e singurul care putea să fie lângă mine și m-a ajutat să revin. Refuzam orice colaborare. (…) Am trecut prin momentul în care te desparți, pur și simplu, de viață. Prin glumele mele strecor niște sfaturi” a declarat actorul în emisiunea „Teo Show”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`