Prima pagină » Cultural » Radu Pietreanu, mărturisiri dureroase despre boala cu care s-a confruntat. ,,Am și murit un pic, un minut să zic așa…”

Radu Pietreanu, mărturisiri dureroase despre boala cu care s-a confruntat. ,,Am și murit un pic, un minut să zic așa…”

02 nov. 2022, 10:05,
în Cultural

Radu Pietreanu a făcut recent mărturisiri dureroase despre boala cu care s-a confruntat. Îndrăgitul actor a avut cancer pulmonar și a fost la un pas să își piardă viața. După o lungă și grea suferință, acesta a reușit să învingă boala nemiloasă. Radu Pietreanu are doar cuvinte de laudă pentru soția sa, care i-a fost mereu alături. Iată ce spune actorul despre partenera lui de viață.

Radu Pietreanu, mărturisiri dureroase despre boala cu care s-a confruntat

Radu Pietreanu este unul dintre cei mai apreciați actori din România. Acesta a dat viață personajului Costel din ,,Vacanța mare” și a cucerit publicul cu umorul său. Dincolo de lumina reflectoarelor și de succesul în carieră, marele artist a avut parte de momente extrem de grele.

Radu Pietreanu a primit un diagnostic crunt din partea medicilor în urmă cu câțiva ani și a fost la un pas să își piardă viața. Acesta a suferit de cancer la plămâni, iar după multe eforturi și tratament, actorul a reușit să învingă boala.

Recent, îndrăgitul artist a vorbit despre un capitol dureros din viața sa, dezvăluind cum a reușit să își păstreze încrederea că se va face bine.

„Pot să fiu un exemplu pozitiv pentru cei care o pățesc. Am avut cancer la plămâni. Am intrat în depresie. Când am auzit de cancer, nu știam prea multe. Am și murit un pic, un minut să zic așa. Pe lumea cealaltă e o liniște… Eu vreau prieteni, vreau gălăgie. Când m-am întors, trecuseră trei săptămâni pe pământ. Eram un cadavru care a stat trei săptămâni pe o canapea, fără să vorbească, fără să mănânce, fără să nimic. Slăbisem 36 de kilograme. De la 96 kg, aveam 60. Când m-am ridicat, am făcut doi pași, am căzut. Nu mai aveam carne între piele și os.

M-am dus la tratamente, m-am făcut bine. Aflasem de boala în vară. Prin octombrie m-am făcut bine. Am pus mâna pe chitară după trei săptămâni, deși am zis că nu mă mai interesează scena. (…) Mai mult de 20 de minute nu rezistam pe scenă. Încet, încet, mi-am revenit, am reînceput turneele. De fapt, asta mă ține în viață, energia pe care am dezvoltat-o de-a lungul vieții. Liniștea aia pe care am simțit-o atunci nu e bună. Liniștea aia arată că ai ieșit din scenă, ai ieșit din rol, ai ieșit din viață. Trebuie să faci ceva.”, a declarat actorul.

În prezent, acesta se bucură din plin de viață alături de soția sa și se dedică publicului care îl apreciază atât de mult. De momente grele pe plan personal a avut parte și Anca Badiu. Aceasta s-a confruntat cu probleme grave de sănătate, dar și-a păstrat optimismul și și-a revenit spectaculos.

Și frumoasa artistă Diana Bișinicu a trecut printr-un divorț dureros, dar a reușit să treacă peste suferințe și se bucură din plin de rolul de mamă.

Ce spune actorul despre partenera lui de viață

Radu Pietreanu are doar cuvinte de laudă pentru frumoasa lui soție. Mihaela i-a fost alături în momente extrem de grele și i-a fost cel mai mare sprijin în lupta actorului cu boala nemiloasă.

Artistul are o căsnicie frumoasă și reușește cu mult umor să treacă peste situațiile tensionate din viața de cuplu.

„Avem 7 ani împreună. Au trecut șapte ani de relație. Ne-am căsătorit în momentul nunții noastre, nu trebuie să spunem când. O să spună gaițele că am făcut nuntă în pandemie. Aș vrea să mă despart de ea, dar nu găsesc motive. Cred că e cea mai frumoasă declarație de dragoste. Mă simt foarte liniștit și împlinit.”, a declarat acesta.

Radu Pietreanu a reușit să învingă boala nemiloasă de care a suferit, iar în prezent se bucură de viață alături de frumoasa lui soție. Artistul este extrem de apreciat de publicul autohton și are o carieră impresionantă în actorie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`