Prima pagină » Actualitate » Radu Mazăre vrea bonă și bucătar șef pentru Zanzibar! Fostul edil se relansează în afaceri
Radu Mazăre vrea bonă și bucătar șef pentru Zanzibar! Fostul edil se relansează în afaceri

Radu Mazăre vrea bonă și bucătar șef pentru Zanzibar! Fostul edil se relansează în afaceri

19 sept. 2024, 10:39,
Cristian ZAVASTIN în Actualitate

Radu Mazăre vrea bonă și bucătar șef pentru Zanzibar. Fostul edil al Constanței se va implica, acolo, în afaceri din domeniul hotelier.

Radu Mazăre vrea bonă și bucătar șef pentru Zanzibar!

Fostul primar al Constanței urmează să aibă un copil și intenționează să se relansează în afaceri în Zanzibar. Proaspăt eliberat din închisoare, acesta vrea să fie alături de soția sa și caută pe site-urile de profil din Madagascar bonă, care să îi ajute pe cei doi soți cu creșterea copilului.

Mai mult, fostul primar caută și bucătar-șef pentru hotelul pe care îl va redeschide, persoanele interesate trebuind să contacteze administrația Mantaly Resort prin telefon sau email.

Copilul lui Radu Mazăre urmează să se nască în luna octombrie, după care familia intenționează să se întoarcă în Zanzibar, unde acesta deține un hotel în valoare de 1,5 milioane de euro.

Hotelul din Zanzibar care îi aparține fostului primar, Mantasaly Resort, se va redeschide la sfârșitul acestui an, după ce a fost închis din cauza pandemiei de coronavirus și problemelor legale pe care Mazăre le întâmpina în România.

Resortul de 4 stele se află în Andovokonko Bay, Antisarana și arată ca un adevărat hotel de lux, cu piscină, acces la mare și sporturi acvatice. Acesta are 16 bungalowuri situate pe un teren de 1,8 hectare, concesionat de fostul edil pe 99 de ani de la un trib local.

Hotelul mai are, pe lângă toate acestea, un restaurant și o sală de forță, iar cheltuielile se ridică la peste 1,5 milioane de euro.

Hotelul a fost închis în primăvara anului 2022, pe fondul pandemiei, și nu a mai fost redeschis până astăzi. Între timp, la hotelul lui Mazăre a mai fost doar gazda unor evenimente private sau platou de filmare pentru un clip filmat de o artistă locală.

Fostul edil a fost eliberat în iunie din închisoare

Radu Mazăre a fost eliberat condiționat de Tribunalul Ilfov în luna mai a acestui an deoarece comportamentul său din penitenciar a arătat că restul pedepsei poate fi executată în libertate. Tribunalul a luat în calcul comportamentul său din penitenciar, faptul că nu are antecedente penale, că are o familie, că s-a căsătorit în perioada detenției și că are un copil major.

Fostul edil fusese condamnat la nouă ani de închisoare, în urma contopirii a două pedepse definitive, una de nouă ani în dosarul retrocedărilor ilegale de terenuri din 2019 și alta de 5 ani în dosarul Polaris din 2022.

Încarcerat la Jilava, fostul primar a participat la diferite activități prin care a demonstrat bună purtare. Reprezentanții Penitenciarului Jilava declarase, înainte de eliberarea sa, următoarele.

„A participat activ la activităţi semistructurate (concursuri tematice, dezbateri, artizanat, prelegeri, activităţi tehnice-aplicative, cercuri de lectură, recenzii de carte, sportive, moral-religioase, stagii de practică). A beneficiat de consiliere educaţională, moral-religioasă, socială şi psihologică. În prezent este inclus la programul de pregătire pentru liberare”, au transmis reprezentanții Penitenciarului JIlava.

În penitenciar, fostul primar s-a pregătit pentru viitoarea meserie, cu un curs de îngrijitor de spații verzi.

„Deși pare puțin straniu, la prima vedere pentru un om cu studii superioare să urmeze un astfel de curs, însă orice dezvoltare turistică trebuie făcută astăzi în armonie cu natura, așa că am dorit să cunosc elementele de bază în creșterea și cultivarea plantelor și îngrijirea spațiilor verzi. Pentru mine, este prea târziu să mai fiu inginer naval, meseria mea de bază”, le-a spus Radu Mazăre judecătorilor.

Acum, Radu Mazăre vrea bonă și bucătar șef pentru Zanzibar, unde are Mantasaly Resort.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`