Prima pagină » Actualitate » Radu Mazăre se angajează după ce a ieșit din pușcărie! „Pare puțin straniu, un om cu studii superioare” 

Radu Mazăre se angajează după ce a ieșit din pușcărie! „Pare puțin straniu, un om cu studii superioare” 

31 mai 2024, 14:18,
în Actualitate

Radu Mazăre este pregătit să se angajează după ce a ieșit din pușcărie.

Radu Mazăre a fost eliberat condiționat din închisoare recent. Fostul primar al Constanței ar fi trebuit să ispășească o pedeapsă de nouă ani, dar Tribunalul Ilfov a hotărât să fie eliberat după cinci ani. La ieșirea din penitenciarul Jilava, Mazăre a declarat că nu mai este interesat de viața publică.

De asemenea, se pare că are planuri clare pentru viitor. Concret, a anunțat că urmează să se angajeze și a prezentat în instanță o ofertă de angajare din partea unei companii.

Radu Mazăre se angajează după ce a ieșit din pușcărie!

Radu Mazăre este determinat să își înceapă o viață nouă după eliberarea din închisoare. Fostul primar al Constanței a depus în instanță o ofertă de angajare din partea unei mari companii turistice din Grecia. Concret, el va ocupa poziția de consultant în dezvoltare turistică, o funcție pe care a mai deținut-o și în trecut.

În plus, se pare că fostul primar s-a pregătit încă din închisoare, urmând un curs de îngrijitor spații verzi. Radu Mazăre recunoaște că poate părea neobișnuit pentru cineva cu studii superioare, dar a dorit să învețe ceva nou în acest domeniu.

„Deși pare puțin straniu, la prima vedere pentru un om cu studii superioare să urmeze un astfel de curs, însă orice dezvoltare turistică trebuie făcută astăzi în armonie cu natura, așa că am dorit să cunosc elementele de bază în creșterea și cultivarea plantelor și îngrijirea spațiilor verzi.

Pentru mine, este prea târziu să mai fiu inginer naval, meseria mea de bază”, a spus Radu Mazăre în faţa magistraţilor, potrivit  Fanatik.ro.

Radu Mazăre se retrage din viața publică

De la eliberarea din penitenciarul Jilava, Radu Mazăre a făcut puține declarații. El a anunțat că nu mai dorește să fie implicat în viața publică. Cu toate acestea, fostul primar al Constanței este conștient că încă atrage atenția publicului și că notorietatea sa nu va dispărea imediat. Totuși, se pare că este pregătit să înceapă un nou capitol important al vieții sale, departe de ochii curioșilor.

”Notorietatea, din păcate, a rămas. Totuși, nu am mai dat niciun interviu, deși am avut solicitări chiar și în penitenciar, nu am publicat niciun mesaj pe nicio rețea de socializate, nu am transmis niciun mesaj referitor la niciun aspect al vieții economice, sociale și politice din România, pentru că am luat această decizie, de a nu mai fi o persoană publică”,  a mai spus fostul edil.

Odată cu eliberarea din pușcărie, Radu Mazăre vrea să se angajeze.

Comentarii
  • Mai bine intrebati-l dacă nu cumva o sa se angajeze fictiv, la fel cum facea cu fii-su, la o gramada de firme din Constanța, cand de fapt era ,,la studii in Anglia, pe care si le-a plătit singur,,.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *