Prima pagină » Radio » Radu Herjeu, după ce Teo Trandafir a rămas fără emisiune la TV: „Nu moare de foame…”

Radu Herjeu, după ce Teo Trandafir a rămas fără emisiune la TV: „Nu moare de foame…”

12 aug. 2022, 10:06,
BZI.ro, în Radio

Radu Herjeu, fost coleg de la Antena 1 și fost membru CNA, a reacționat după ce Teo Trandafir a rămas fără emisiune la TV. Gazda emisiunii ‘Teo Show’ (Kanal D) a intrat în vacanță mai repede decât se preconiza și se zvonește că pauza ar fi definitivă, din cauza audiențelor mici.

Radu Herjeu spune, însă, că Teo se va descurca oricum inclusiv financiar pentru că, timp de mulți ani, a câștigat foarte bine, cât să trăiască trei vieți liniștite.

Ce a spus Radu Herjeu după ce Teo Trandafir a rămas fără emisiune

Radu Herjeu, fost coleg de la Antena 1, a avut o reacție neașteptată după ce Teo Trandafir a rămas fără emisiune la TV. Teo Trandafir lucrează la Kanal D din 2013. Vestea că emisiunea ei, ‘Teo Show’, a fost scoasă din grila de programe, cu mult mai devreme, a fost interpretată în piață drept o pauză definitivă, chiar dacă oficial s-a anunțat că Teo va reveni din toamnă.

“Au scos-o pe Teo de pe post. Nu mai putea să facă audiență, ca atunci când era la PRO TV, asta e firesc. S-a și consumat Teo, are foarte mulți ani în spate, în televiziune. E fată deșteaptă, nu moare de foame, a câștigat cât să trăiască trei vieți liniștite.

Nu ai cum să risipești banii așa repede. Eu cred că poate, că ea ar putea să se reinventeze. Eu mă uit și la italieni.

La ei e un alt sistem. Vedetele TV nu sunt aruncate pe stradă, sunt păstrate până la capăt, am văzut mulți prezentatori tv care au știut să producă altceva, nu neapărat în alt stil, căci nu mai poți să faci mari schimbări.

Poate că nici pentru ea să nu mai fie o provocare televiziunea. Dacă nici ea n-a făcut televiziune, atunci cine? A avut toți invitații, audiențe, glorie. Ar putea reveni și la radio, ea așa a debutat, făcea emisiunea de după-amiază, ar putea înființa și o firmă care să se ocupe de imaginea unor personalități, căci unele suferă foarte mult la acest capitol.

Ca membru CNA, eu n-am amendat-o niciodată, pentru că emisiunea ei nu a avut niciodată reclamații”, a declarat Radu Herjeu pentru ego.ro.

“O să avem ce ne povesti când ne reîntâlnim, până atunci să ne dea Domnul sănătate, numai bine. Vacanță plăcută!”, a spus Teo Trandafir în ediția de vineri, 3 iunie, a emisiunii, infirmând speculațiile apărute în presă, potrivit cărora ar urma să încheie colaborarea cu Kanal D.

Ce spunea Teo despre banii câștigați din televiziune

Teo Trandafir, așa cum a menționat și Radu Herjeu, a câștigat bani frumoși din televiziune. Însă, ea susține că și cheltuielile sunt pe măsură:

“Am investit în casa în care locuiesc, în copilul pe care îl am și care merge la o școală privată, care nu este tocmai ieftină. Oamenii au senzația că toți banii pe care îi câștigi îți rămân.

Nu își imaginează că plătești taxe uriașe la stat, ai rate, oameni cu care colaborezi și pe care trebuie să îi remunerezi. Pe măsură ce banii vin, se și duc în mod misterios.

Și eu mă întreb ce am făcut cu banii, pentru că nu am mai fost într-o vacanță de ani buni, pentru că mă gândesc la cheltuielile pe care le am, școala fiicei mele, rate, investiții în casă.

Da, mă chivernisesc și eu, pentru că nu îmi plătește nimeni altcineva toate lucrurile de care, în familie, avem nevoie”, declara Teo, într-un interviu pentru revista VIVA!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
01 iulie 2024
01 iulie 2024