Prima pagină » Sport » Radu Drăgușin, mândru după convocare: „Abia așteptam să vin la lot”
Radu Drăgușin, mândru după convocare:

Radu Drăgușin, mândru după convocare: „Abia așteptam să vin la lot”

26 mart. 2021, 02:00,
BZI.ro, în Sport

Radu Drăgușin a răspuns întrebărilor jurnaliștilor, în cadrul unei conferințe de presă ce a avut loc joi, în Ungaria. Fundașul lui Juventus a discutat despre meciul cu Olanda, alegerea selecționerului de a-l lăsa pe bancă și mândria de a fi convocat la echipa națională.
Radu Drăgușin este un tânăr de mare perspectivă, dar a fost lăsat pe bancă în partida cu Olanda. Întrebat de decizia lui Mutu de a nu îl titulariza și de prestația colegului care i-a luat locul, Ciobotariu, care a greșit la gol, jucătorul de doar 19 ani al lui Juventus a refuzat să îi critice. În plus, acesta a declarat că echipa se află pe primul loc și că are încredere în deciziile selecționerului.

Radu Dragușin, plin de mândrie în urma convocării la echipa națională

În plus, Drăgușin s-a declarat în general mulțumit de rezultatul obținut de colegii săi în meciul cu Olanda și a recunoscut că s-a simțit plin de mândrie când a primit convocarea pentru Campionatul European.

„Mister face alegerile care sunt necesare pentru a duce echipa la un rezultat cât mai bun, deci nu comentez deciziile lui. Eram încrezători de la bun început. Faptul că am luat gol nu a fost o sperietură, dar bine că am dat gol repede și am luat meciul de la egal. Mă bucură faptul că mulți oameni au încredere în mine și mă susțin. Asta imi dă o motivație în plus să mă dezvolt. Noi nu subestimăm niciun adversar. Trebuie să luăm acest meci ca pe oricare altul și să dăm maximum, să dăm totul pe teren. Per total, este un rezultat corect, ei avut posesia, ei au dominat jocul, doar pe final noi am avut ocaziile mai mari. Acest trofeu nu ilustrează performanța mereu a unui jucător. Ciobi a dat totul pe teren și datoriă lui și echipei am scos un rezultat foarte bun.

„Este o situație (n.r. situația golului Olandei) foarte complicată pentru că ești cu spatele la poartă. Acest gen de greșeli le poate face orice jucător. Ciobi nu neapărat că a făcut o greșeală, doar că asta e. Cu toții facem aceste greșeli și din asta învățăm. Sunt foarte bucuros când este vorba de echipa națională. Am fost mândru și abia așteptam să vin la lot”, a spus Radu Drăgușin, în cadrul unei conferințe de presă.

Grupele EURO 2021

Grupa A: Ungaria, Germania, ROMÂNIA, Olanda
Grupa B: Slovenia, Spania, Cehia, Italia
Grupa C: Rusia, Islanda, Franța, Danemarca
Grupa D: Portugalia, Croația, Anglia, Elveția

Programul României U21 la Euro 2021

24.03: România U21 – Olanda U21 1-1
27.03, 19:00: Ungaria U21 – România U21
30.03, 19:00: Germania U21 – România U21

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *