Radu Drăgușin are o iubită superbă! Cum arată Ioana în costum de baie

22 nov. 2023, 10:59 _____ Vizualizări
BZI.ro, în Cancan

Radu Drăgușin, fundașul de milioane al selecționatei de fotbal a României, are o iubită superbă, cu care trăiește o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi sunt împreună de mai bine de trei ani, iar Ioana este nelipsită de la meciurile iubitului ei. În ceea ce o privește pe partenera lui Radu Drăgușin, aceasta este studentă la Arhitectură, în București.

Fotbalistul Radu Drăgușin este pe val! Pe lângă reușitele din Serie A și calificarea la Euro 2024, fundașul a atras atenția mai multor echipe de top care se bat acum pentru semnătura lui. Cu toate acestea, fotbalistul nu are succes doar pe plan profesional, ci și personal.

Radu Drăgușin are o iubită superbă

Radu Drăgușin trăiește de mai bine de 3 ani o frumoasă poveste de dragoste alături de o tânără pe nume Ioana Stan. Fanele lui Drăgușin știu că sportivul este „off the market” și asta pentru că paginile celor doi de Instagram sunt pline de fotografii în ipostaze romantice și declarații de dragoste.

Radu și Ioana locuiesc deja împreună, iar tânăra este nelipsită de la meciurile iubitului ei. De altfel, Ioana postează deseori imagini din vacanță alături de iubitul ei sau de la meciurile sportivului din Serie A.

Ioana este din Constanța și este studentă la Universitatea de Arhitectură şi Urbanism „Ion Mincu” din Bucureşti, potrivit GSP. Iubita fundașului este fiica lui Gabriel Stan, fostul viceprimar al Constanței.

Pe vremea când juca la Salernitana, Radu Drăgușin și-a ales numărul de pe tricou cu gândul la iubită.

„Am ales tricoul cu numărul 25 pentru că este ziua în care am cunoscut-o pe prietena mea”, spunea atunci sportivul.

La ce mare echipă ar putea ajunge

Radu Drăgușin, fundașul central român în vârstă de 21 de ani de la Genoa, ar putea prinde un transfer de top încă din această iarnă. Și aceasta deoarece la doar câteva ore după ce România a învins Israel și a obținut calificarea la Campionatul European din 2024, impresarul fundașului a anunțat că Genoa este pe cale să îl piardă pe internaționalul român.

Florin Manea a dezvăluit că Premier League este destinația pe care ar prefera-o Radu Drăgușin, deși fundașul are oferte importante și pentru a rămâne în Serie A, Milan fiind interesată de el.

„Vreau să spun că 100% până în vara viitoare, Radu va juca la un club nu puternic, foarte puternic! La primele 10 din lume. El își dorește în Premier League, dar să știți că Milan îl place foarte mult. Am vorbit cu cei de acolo.

Ei trebuie să se înțeleagă mai întâi cu Genoa, că pretențiile lor sunt foarte mari. Noi avem pe masă o ofertă de prelungire a contractului. Ne-am înțeles, dar am zis că dacă vine un club, care, dacă ne place, vrem să plecăm și să ne lase în jurul la 30 de milioane de euro”, a spus Florin Manea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *