Prima pagină » Cultural » Radu Dragomir a ajuns la vârsta marilor împliniri. Ce spune regizorul despre soția sa, actrița Dana Rogoz

Radu Dragomir a ajuns la vârsta marilor împliniri. Ce spune regizorul despre soția sa, actrița Dana Rogoz

01 mai 2023, 10:38,
în Cultural

Radu Dragomir a ajuns la vârsta marilor împliniri. Faimosul regizor se bucură din plin de viața de familie și de rolul de tătic. Acesta formează alături de Dana Rogoz unul dintre cele mai longevive cupluri din lumea mondenă. Relația lor a fost greu încercată, iar criticile nu au lipsit, având în vedere diferența de vârstă de aproape 19 ani dintre ei. Cu toate acestea, Radu Dragomir și partenera sa au demonstrat tuturor cât de mult se iubesc și sunt de nedespărțit. Iată ce spune regizorul despre soția sa, actrița Dana Rogoz.

Radu Dragomir a ajuns la vârsta marilor împliniri

Radu Dragomir este unul dintre cei mai apreciați regizori din România. Acesta are o carieră artistică impresionantă și cucerește publicul de fiecare dată cu proiectele sale deosebite. Dincolo de realizările profesionale și de celebritate, Radu Dragomir se mândrește cu familia sa frumoasă. Acesta are doar cuvinte de laudă pentru soția sa, Dana Rogoz, și se bucură din plin de rolul de tătic. Dana Rogoz a recunoscut în repetate rânduri că mariajul lor a fost greu încercat, dar au reușit să treacă peste problemele din viața de cuplu.

„Au trecut anii, dar cei doi copii, rodul iubirii, sunt dovada că n-au trecut degeaba. Când noi am început relația, el avea 37 de ani, eu 19 ani aproape. Pe vreme respectivă, la 37 de ani, oamenii comentau de el pe Facebook: Moșul, moșul. Cei care îl cunoșteau nu puneau la îndoială faptul că e ceva serios și că noi ne iubim, că e ceva asumat. Cei care nu îl cunoșteau aveau prejudecăți. Și de o parte, și de alta. Și în viața lui spuneau: Băi, e prea tânără. La vară o să își găsească pe unul. (…)

N-am avut nicio problemă. Real, și eu aș fi judecat, dacă nu mi s-ar fi întâmplat să trăiesc nebunia asta. Aș fi judecat la vârsta respectivă. Dar m-am maturizat și am înțeles că viața nu e ca în telenovele sau ce am fost noi educați la vremea respectivă. E mult mai complexă și alte criterii contează. Acum, nu judec niciun fel de relație. Cred că este o chestie de șansă să găsești omul acela.”, a declarat actrița.

O altă vedetă care a avut parte de multe suferințe pe plan amoros este Anca Serea. În prezent, aceasta radiază de fericire alături de soțul ei, Adi Sînă. Vedeta se menține tânără și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor. Anca Serea reușește de minune să îmbine profesia cu viața de familie.

Ce spune Dana Rogoz despre căsnicia sa

Radu Dragomir și Dana Rogoz formează de mulți ani un cuplu. Cei doi radiază de fericire împreună, dovadă fiind fotografiile de pe rețelele de socializare. Regizorul își răsfață partenera de viață și are doar cuvinte de laudă pentru femeia care i-a cucerit definitiv inima. La rândul ei, Dana Rogoz a dezvăluit care sunt secretele mariajului lor longeviv și cum îl susține pe soțul ei în cele mai grele momente.

„Toată lumea caută secretul relației. Nu am acest secret al relației, știu ce funcționează la noi, știu că noi comunicăm foarte bine, că ne sprijinim foarte mult unul pe celălalt, că avem încredere unul în celălalt, în punctele esențiale semănăm foarte tare, în sensul că avem aceleași pasiuni în primul rând și că vedem lucrurile la fel. Ne plac aceleași lucruri și, în timp, evident că am evoluat amândoi așa unul lângă celălalt și unul în acord cu celălalt. Acum suntem în formulă completă, e formula perfectă.”, a declarat actrița.

La vârsta de 56 de ani, Radu Dragomir are o carieră de succes și radiază de fericire alături de soție și copii. Regizorul este extrem de discret când vine vorba de planul personal și își ține familia departe de ochii curioșilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *