Prima pagină » National » Radu Cristescu: „Una dintre săgețile mafiei din energie va fi recompensată cu locul 1 la Senat pe listele PNL Iași”
Radu Cristescu: „Una dintre săgețile mafiei din energie va fi recompensată cu locul 1 la Senat pe listele PNL Iași”

Radu Cristescu: „Una dintre săgețile mafiei din energie va fi recompensată cu locul 1 la Senat pe listele PNL Iași”

08 sept. 2024, 21:08,
în National

Una dintre săgețile mafiei din energie va fi recompensată cu locul 1 la Senat pe listele PNL Iași!

Este vorba de Petrică Lucian Rusu, împins secretar general al guvernului tocmai de băieții deștepți din energie, mai exact firma Tinmar Energy, care, prin grija escrocului Virgil Popescu, făcea în pandemie profituri de 400.000 de euro pe zi, asta pe spatele amărâților de români obligați să suporte cretina și aberanta liberalizare a prețurilor la energie marca PNL-USR!
7 miliarde lei au intrat în buzunarele firmelor de furnizare și ale protectorilor lor politici!

Cine sunt aceștia? Încet, încet o să aflăm, mai ales după ce pleacă protectorul ăla înalt de aproape 2 m și cu accent neromânesc!

Astăzi, Petrică Lucian Rusu, fost director la firma Tinmar Energy, este secretar adjunct al guvernului, din partea PNL! Socrul lui, acționar la firma băieților deștepți din energie, ce să vezi, tot Tinmar Energy!

Și când vă spuneam că firele duc sus de tot… da, da, în deal, nevasta lui Rusu și fata acționarului Tinmar Energy, angajată la Administrația Prezidențială la domn’ Președinte! Daa… daa! Actualmente șefă de cabinet la doamna Deca, cea care cu succes face educația praf!

Dacă mai punem și faptul că ei sunt apropiații păduchilor Muraru de la Iași, unul fost consilier prezidențial, ambasador, celălalt deputat, ce ar mai fi de spus?…
Oare locul 1 la Senat e pe banii furați de la români pe facturi sau ordin din deal?

Comentarii
  • rusu este un limbric fara creier,pus in functie de niste smecheri care fac bani de nu mai pot. el,copchil prostut,ca nu il ajuta mintea de molusca,are o impresie f buna despre el,zambeste in poze ca un baiat pelin de la grajduri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
11 octombrie 2024
11 octombrie 2024