Prima pagină » Actualitate » Radu Cristescu, PSD în Studioul BZI LIVE: „M.e PSD venită de la tinerii liberali care erau înconjurați de votcă e de fapt m..a pe care și-o dau între ei. Fără PSD, care a intrat la guvernare, PNL era istorie…”
Radu Cristescu, PSD în Studioul BZI LIVE: „M.e PSD venită de la tinerii liberali care erau înconjurați de votcă e de fapt m..a pe care și-o dau între ei. Fără PSD, care a intrat la guvernare, PNL era istorie...

Radu Cristescu, PSD în Studioul BZI LIVE: „M.e PSD venită de la tinerii liberali care erau înconjurați de votcă e de fapt m..a pe care și-o dau între ei. Fără PSD, care a intrat la guvernare, PNL era istorie…”

14 sept. 2022, 17:25,
BZI.ro, în Actualitate

Deputatul PSD Radu Cristescu a fost invitatul emisiunii BZI LIVE, alături de moderatorul emisunii Valentin Huțanu. Cei doi au purtat un dialog intens pe tema imaginilor video ce au devenit virale în ultimele zile, în care, tinerii liberali petreceau în timpul școlii de vară și scandau lozinci anti-PSD.

„România educată a lui Klaus Iohannis ar trebui să înceapă de la tineretul liberal!”, a spus Radu Cristescu.

Radu Cristescu la BZI LIVE

Deputatul PSD Radu Cristescu a fost invitatul emisiunii BZI LIVE din data de 14 septembrie. Alături de moderatorul Valentin Huțanu, au dezbătut imaginile ce au apărut în spațiul media, cât și online, despre tinerii liberali ce scandau lozinci anti-PSD.

„În caz că urmăritorii noștri nu cunosc problema, aceşti tineri liberali, despre care Ciucă spunea că sunt viitorul politic, aceşti tineri scandau m*e PSD.

Diferenţa dintre tinerii PSD şi cei liberali, a fost că tinerii PSD discutau în timpul școlii de vară despre viitorul european al României, făceau ateliere, nu scandau aşa ceva.

Dar poate asta este mulţumirea tinerilor liberali faţă de partidul PSD, care a făcut tot ce le-a stat în putință să nu o ia la vale PNȚ.. Poate au uitat că toate măsurile pentru protejarea populaţiei au fost luate de PSD.

Se pare că acest slogan, este sportul naţional în PNL. Ei i-au dat o şi lui Cîțu, şi lui Orban, ei şi-o trag în fiecare zi între ei.

Alina Gheorghi şi Raluca Țurcan, două mari doamne, despre care tinerii aceștia ştiu cum s-au urcat în politică…

România educată a lui Klaus Iohannis ar trebui să înceapă de la tineretul liberal!”, a spus Radu Cristescu.

Radu Cristescu: „Această atitudine de saș umil face rău României”

Radu Cristescu a vorbit totodată despre situația politică de la această oră din România, despre cum guvernanții ne vând europenilor și cum ar trebui de fapt să se desfășoare politica românească. De altfel, parlamentarul a vorbit și despre alegerile din 2024.

„În viitor lucrurile sunt destul de simple. Faptul că şi aceste lucruri de a ţine, de a te opune la tot ce te poţi opune pentru bunăstarea românului… dacă noi facem ce e bine pt oameni, câştigăm un procent de 50%.

Dacă nu ar exista aceste probleme create artifical prin acea liberalizare, şi noi am reglementa, piaţa de energie pe doi ani de zile, garantăm acel 50%,

Oamenii văd cine încearcă să le dea bani şi cine încearcă să îi scoată din aceste probleme. Poate se întâmplă o minune şi PSD va lua un scor care să nu o oblige să mai facă alianţe toxice. Dar poate apare între timp şi un partid curat, cu care ne-am putea alia.

Șpaga în această țară este mai puternică decât voinţa politică. Vă spun că Popescu într-o lună dispare.

Klaus Iohannis a avut o declaraţie idioată, cretină, inertă. În locul lui nu o primeam. Nu am avut nimic de câştigat. Ai primit-o. De ce? Aceasta preşedintă şi Orban s-au urinat pe România.

Această atitudine de saș umil face rău României.

Nu se întâmplă absolut nimic. România este jefuită pas cu pas, sub atenta supraveghere a lui Iohannis. Un om care a minţit, a falsificat acte pentru a ciordi case, acel om credeţi că s-a liniştit brusc? Pădurile din România, consulul austriac îşi face afacerile cu Iohannis. Vagoane de lemne ce pleacă din România. De ce este ministrul mediului este un ungur? Ce … chiar suntem proștii proştilor?

După 10 ani de dezastru a lui Traian Băsescu, au urmat alt 10 de dezastru ale lui Klaus Iohannis”, a conchis Radu Cristescu.

Parlamentarul de Satu Mare, Radu Cristescu, a fost invitat al emisiunii BZI LIVE, moderată de Valentin Huțanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *