Prima pagină » Actualitate » Radu Cristescu: „Măi moluscă liberală, care face pe dânsa doar când pronunță cuvântul ”război”, am intrat alături de voi la guvernare ca să nu ajungă țara mai rău ca Ucraina fără să intre rușii peste noi”
Radu Cristescu: „Măi moluscă liberală, care face pe dânsa doar când pronunță cuvântul ”război”, am intrat alături de voi la guvernare ca să nu ajungă țara mai rău ca Ucraina fără să intre rușii peste noi”

Radu Cristescu: „Măi moluscă liberală, care face pe dânsa doar când pronunță cuvântul ”război”, am intrat alături de voi la guvernare ca să nu ajungă țara mai rău ca Ucraina fără să intre rușii peste noi”

25 aug. 2024, 20:44, 1 ,
în Actualitate

Glăsuiește pensatul Rareș, între două ședințe de epilat/pedichiură/manichiură: ”Am fost nevoiți să înghițim o meduză și să guvernăm cu PSD, pentru că odată cu războiul din Ucraina, UE și NATO aveau nevoie de o graniță care să garanteze securitatea Europei”.

Măi moluscă liberală, care face pe dânsa doar când pronunță cuvântul ”război”, am intrat alături de voi la guvernare ca să nu ajungă țara mai rău ca Ucraina fără să intre rușii peste noi. Am putea să ne numim partidul-insecticid, că am venit să salvăm poporul ăsta răbdător de voi, lăcustele liberale, care ați halit nemestecat tot ce ați prins. Cu de alde Orban, Cîțu ori Ciucă, ajungeau curînd românii să mănânce de-adevăratelea meduze, că de alceva nu ar mai fi avut bani, măi caricatura lui Malagamba.

Meduze ar fi mâncat, nu icre negre cu polonicul, la Monaco, așa cum obișnuiești tu. Și cică nici nu ar fi singurul lucru pe care îl mănânci cu polonicul, dar nu e treaba mea să identific culoarea a ce manânci tu pentru partid. Ai grijă, deci, șterge-te la gurița ta rujată cu batistuța deja gălbuie și nu mai înjura partidul care v-a scos din hazna, că se supără organizația noastră de femei și or să te bată cu propria ta poșetă-n cap!…

Una peste alta, pe tine nici nu se poate supăra omul cu adevărat, la tine ”om politic” e doar o poreclă nemeritată, a ne supăra pe tine ar fi ca și cum ne-am supăra pe Puiu Călinescu ori Benny Hill.

Comentarii
  • QED , vedeti ce politicieni avem? Culmea ca unii dintre noi se mandresc cu asa specimene. Cand spun specimene , includ ambii protagonisti din povestea de dragoste de mai sus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *