Prima pagină » Local » Medicul Radu Crişan este noul manager de la Spitalul de Pneumoftiziologie
Medicul Radu Crişan este noul manager de la Spitalul de Pneumoftiziologie

Medicul Radu Crişan este noul manager de la Spitalul de Pneumoftiziologie

03 nov. 2020, 07:23,
în Local

Costel Alexe a făcut prima schimbare de când a devenit şeful Consiliului Judeţean Iaşi. Aşadar, Radu Crișan a devenit noul director de la Spitalul de Pneumoftiziologie. Menţionăm că Radu Crișan a fost cel care a coordonat secţie de COVID-19 a unităţii spitaliceşti mai sus enumerate.

Costel Alexe a făcut prima schimbare de când a fost numit la şefia Consiliului Judeţean. Primul spital COVID-19 din Iaşi are un nou director în persoana unui lector universitar de la UMF.

Radu Crişan i-a luat locul managerului Cristina Grigorescu

Cristina Grigorescu este fostul manager al spitalului, aceasta a dat concurs pentru ocuparea postului, acum 3 ani, dar mandatul acesteia nu s-a mai prelungit. Aşadar, Radu Crișan este noul manager. Acesta este în prezent lector universitar în cadrul Universităţii de Medicină și Farmacie.

Radu Crișan povestea, în urmă cu câteva zile, în exclusivitate pentru BZI.RO despre ieșenii care au devenit dependenți de suport de oxigen și sunt schimbați de pampers

Încă de la începutul pandemiei de COVID-19 au existat ieșeni care nu au crezut în existența sau în agresivitatea virusului COVID-19. Alții, crezând că au un organism de fier, au neglijat simptomele infecției cu coronavirus și au temporizat prezentarea la medic până în ultimul moment. Niciunul dintre acești bolnavi nu a conștientizat pericolul la care se supune până în momentul în care a ajuns să fie schimbat de pampers de infirmierele din spital.

„Din păcate, avem din ce în ce mai mulți pacienți care ajung la spital deja într-un stadiu avansat al infecției cu COVID-19. Mulți nu au crezut în agresivitatea virusului COVID-19 sau în existența lui, iar alții au crezut că pot duce boala pe picioare. Din păcate însă, pentru că ajung prea târziu la spital, mulți dintre ei intră direct în Terapie Intensivă, iar alții devin dependenți de suport de oxigen. Sunt efectiv imobilizați la pat și au nevoie să fie hrăniți și să fie schimbați de către infirmiere. Avem atât pacienți tineri, fără ale comorbidități, cât și vârstnici, care suferă și de alte boli asociate”, spune dr. Adrian Radu Crișan Dabija, șef al Clinicii I de la Spitalul de Pneumoftiziologie din Iași și actual manager al Spitalului de Pneumoftiziologie din Iași. CONTINUAREA ARTICOLULUI AICI!

Spitalul de Pneumoftiziologie Iași se află în prima linie cu Covid-19

Medicul Radu Crișan susține că Spitalul de Pneumoftiziologie se află în prima linie în lupta cu noul coronavirus. Echipa medicală alături de managerul unității spitalicești va continua cu toate forțele să trateze cât mai mulți pacienți testați pozitiv cu noul coronavirus. Astfel, chiar dacă energia este epuizată, managerul susține că speră să depășim această perioadă sănătoși.

„Ne aflăm în mijlocul unei creşteri accelerate a infectărilor cu Covid-19. Spitalul de Pneumoftiziologie este în prima linie în lupta cu această boală. Toată energia este canalizată pentru a face că situaţia să fie din ce în ce mai bună şi pentru a trata cât mai mulţi pacienţi. Împreună cu colegii mei care fac o echipă minunată, o echipă pe care a construit-o dr. conf. Grigorescu, şi care merge pe un făgaş foarte bun. Sper să depăşim sănătoşi această perioadă şi cu multă energie chiar dacă forţele noastre sunt deja epuizate”, a declarat dr. Radu Crișan, manager Spitalul de Pneumoftiziologie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *