Prima pagină » Cancan » Radu Budeanu, divorț neașteptat. De ce s-a despărțit acesta de controversata Dana Budeanu

Radu Budeanu, divorț neașteptat. De ce s-a despărțit acesta de controversata Dana Budeanu

18 nov. 2021, 12:38,
în Cancan

Celebrul jurnalist Radu Budeanu a trecut printr-un divorț neașteptat. Acesta a avut o căsnicie frumoasă, dar multă lume se întreabă de ce s-a despărțit de controversata Dana Budeanu. Din mariajul cu celebra creatoare de modă are două fete, Dana și Maria, de care este mândru.

Puțini sunt cei care știu motivele ce au dus la despărțirea dintre Radu Budeanu și celebra lui parteneră de viață, Dana Budeanu.

Radu Budeanu, divorț surprinzător de soția celebră

Fostul soț al Danei Budeanu are o carieră impresionantă de jurnalist, fiind fondatorul publicațiilor Click și Ciao. Radu Budeanu a reușit ulterior să preia și alte mărci consacrate precum Apropo TV și  Gândul. Pe plan profesional s-a remarcat prin seriozitate și profesionalism, dar a încercat mereu să țină viața privată departe de ochii curioșilor. 

Puțini sunt cei care știu că Radu Budeanu avea 21 de ani când s-a căsătorit cu Dana Budeanu, pe atunci în vârstă de 22 de ani. Din spusele celebrei sale partenere de viață, relația lor a fost una frumoasă, iar căsătoria s-a bazat pe dragoste și respect.

Chiar dacă erau tineri atunci când au decis să își întemeieze o familie, cei doi au avut o căsnicie durabilă și au devenit părinții a două fete gemene. Dana Budeanu a mărturisit în cadrul unui interviu că soțul ei a susținut-o mereu în proiectele profesionale, formând o adevărată echipă. 

Cu toate acestea, Radu Budeanu și Dana Budeanu au surprins publicul atunci când au decis să divorțeze. Cele două celebrități au fost extrem de discrete, iar separarea lor nu a atras atenția în lumea mondenă. 

Care a fost motivul despărțirii celor doi

După o căsnicie longevivă și o poveste de dragoste frumoasă, Radu Budeanu și celebra lui parteneră de viață au decis să divorțeze. Jurnalistul păstrează legătura cu fosta soție și cu cele două fete, având o relație extrem de apropiată. 

Fostul soț al Danei Budeanu și-a găsit ulterior fericirea în brațele altei creatoare de modă, Cristina Săvulescu, cu care s-a căsătorit. În schimb, Dana Budeanu este extrem de rezervată în ceea ce privește viața personală și nu a dorit să se afișeze în lumea mondenă cu alt bărbat.

Cunoscută pentru sinceritatea debordantă și replicile dure, Dana Budeanu a vorbit despre motivele care au declanșat divorțul de soțul ei celebru. Creatoarea de modă a mărturisit că a avut un mariaj frumos, dar separarea s-a produs încet, iar divorțul a reprezentat pentru ea „un examen fenomenal.”

De asemenea, a mărturisit că această experiență de viață a făcut-o mai puternică și nu regretă nimic din ce s-a întâmplat.

„Eu nu cred în divorț. Eu nu cred că există o căsătorie care se termină în divorț și, deci, nu cred în divorț. Adică, o căsătorie care se termină în divorț nu este o căsătorie. Nu știu neapărat dacă am câștigat sau am pierdut, dar, cu siguranță, copiii mei nu au pierdut nimic. (…) Adică, acesta a fost un examen fenomenal pe care l-am trecut fantastic, lucru de care sunt mulțumită astăzi“, a declarat aceasta.

Fosta soție a jurnalistului Radu Budeanu este și în prezent una dintre cele mai urmărite vedete din România, remarcându-se prin atitudinea vehementă și opiniile sale ce au provocat nu de puține ori controverse în lumea mondenă.

La 42 de ani vedeta are un fizic de invidiat și atrage privire tuturor prin ținuta fără cusur. Aceasta demonstrează că succesul și frumusețea nu depind de vârstă. Creatoarea de modă este extrem de activă și în mediul online, având un număr impresionant de urmăritori.

Radu Budeanu a ajuns la divorț de celebra lui soție, Dana Budeanu, dar păstrează legătura de dragul celor două fiice. Jurnalistul și-a refăcut viața alături de o altă creatoare de modă, dar are o relație apropiată cu fosta lui parteneră de viață. 

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
18 octombrie 2024
18 octombrie 2024