Prima pagină » Cancan ultimă oră » Radu Banciu o face praf pe Simona Halep după testul anti-doping: „Din fericire, cariera e pe final”

Radu Banciu o face praf pe Simona Halep după testul anti-doping: „Din fericire, cariera e pe final”

21 oct. 2022, 22:58,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Radu Banciu a reacționat, în exclusivitate pentru ProSport, după ce a aflat că Simona Halep a fost depistată pozitiv la testarea anti-doping și a transmis un mesaj cu privire la această situație.

Acesta susține că nu a venit controlul acesta după Roland Garros sau după Wimbledon, turneele pe care le-a câștigat, iar depre cariera sportivei, acesta spune că este pe final „din fericire”

„Suntem la faza declarațiilor. Simona Halep a spus că începe cel mai greu meci al carierei sale. Din fericire, cariera e pe final. Bine că nu a venit controlul acesta după Roland Garros sau după Wimbledon, turneele pe care le-a câștigat.

Ne duce cu gândul la situația Andreei Răducan, pe care românii au acceptat-o așa. Nu suntem o națiune care să își permită să dea jos de pe piedestal astfel de personaje. Nu avem onestiate și nici cultură sportivă. Națiuni mai dezvoltate, inclusiv intelectual, i-au distrus pe acești impostori, nu îi mai găsești nici pe google. Exemple sunt destule, îmi vine în minte ce a pățit Lance Armstrong”, a spus Radu Banciu.

Radu Banciu: „Simona Halep nu a fost o sportivă ieșită din comun”

De asemenea, Radu Banciu a transmis că Simona Halep nu a fost o sportivă ieșită din comun, ci doar a jucat cu puține jucătoare de calitate și nu va rămâne în istorie. Acesta susține că în tenis nu prea se fac controale anti-doping, ioar șansele să fii prins sunt destul de mici.

„Dar noi nu vom face asta, noi vom avea suspiciuni, îi vom bănui pe ăia. Suntem utopici și naivi, așa cum am fost și în modul cum am abordat performanțele ei.
Simona Halep nu a fost o sportivă ieșită din comun, a beneficiat de o conjunctură, cu puține jucătoare de calitate. Nu va rămâne în istorie.

Acum riscă să fie radiată, e situația gravă. În tenis nu se prea fac controale, șansele să fii prins sunt minime. Au fost vreo două cazuri mai cunoscute, cu cehul Korda și Sharapova… Federația de tenis nu e interesată să intervină.

Cei de acolo vor să păcălească. Sigur, nu reușesc să ne păcălească pe toți. Nici Federer, nici Djokovic și nici Nadal nu sunt campioni adevărați. Eu și cu tine suntem! Pentru că eu, nu știu dacă și matale, îi plătesc pe ăștia. Am 14 canale de streaming unde sunt abonat. Dacă nu eram așa pasionat de sport, ăștia nu apăreau. Noi ne uităm la ei, nu ei se uită la noi! Să nu uite asta”, a spus Radu Banciu.

Ce a transmis Simona Halep

După ce a fost depistată pozitiv la testul împotriva medicamentelor înterzise sportivilor. Simona Halep susține că este cel mai greu meci al vieții ei, deoarece niciodată nu a încercat să trișeze și nu știe ce anume s-a întâmplat.

„Astăzi începe cel mai greu meci al vieții mele: cel pentru adevăr. Am fost anunțată că am fost testată pozitiv la o substanță numită Roxadustat, într-o cantitate extrem de mică, veste care a devenit cel mai mare șoc al vieții mele. De-a lungul întregii mele cariere, ideea de a trișa nu mi-a trecut prin minte nici măcar o dată, pentru că este total împotriva tuturor valorilor cu care am fost educată. Să fiu pusă în fața unei asemenea situații nedrepte mă face să mă simt complet confuză și trădată.

O să lupt până la capăt să demonstreză că nu am luat niciodată în mod conștient vreo substanță interzisă și am încredere că mai devreme sau mai târziu adevărul va ieși la iveală.

Nu este vorba despre titluri sau despre bani. Este vorba despre onoare și despre povestea de dragoste pe care am dezvoltat-o cu tenisul în ultimii 25 de ani”, a scris Simona Halep pe rețelele sociale, șocată de ceea ce se întâmplă acum în viața ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *