Prima pagină » Cancan » Radu Banciu o distruge pe Simona Halep. Mai rar vezi aşa ceva

Radu Banciu o distruge pe Simona Halep. Mai rar vezi aşa ceva

11 sept. 2020, 11:50,
BZI.ro, în Cancan

Celebrul jurnalist Radu Banciu a avut o ieşire nervoasă la adresa Simonei Halep şi a iubitului ei Toni Iuruc în cadrul emisiunii sale de la B1TV. Prin derapajul avut, Banciu demnonstreaza încă o dată că nu o are la suflet pe celebra tenismena.

Banciu a atacat-o furibund în emisiunea sa comentând o serie de fotografii în care Halep să află la braţul lui Toni Iuruc.

Radu Banciu, cuvinte grele la adresa Simonei Halep

Tenismena a luat parte la o ceremonie restrânsă, care s-a desfășurat cu ocazia botezului nepotului său, proaspăt venit pe lume. Au fost prezenți și părinții Simonei, iar micuțul botezat va purta numele tatălui campioanei de la Wimbledon și Roland Garros, Stere.

„O văd pe Simona Halep la brațul lui Toni Iuruc… Ce ghinion am avut și aici! Ca neam mă refer. De ce nu a putut făta asta să fie iubita lui Gael Monfils? Că este îndrăgostit până peste urechi de Elina Svitolina, mai nasoală ca Simona Halep. Iat-o, strălucitoare în brațele unui nimeni! Hai să fim serioși. Toni Iuruc… Nu te poate chema Simona Iuruc! Rimează cu ciuruc! Sau ce? În locul ei, după ce aș fi dat de gologani și de toate arenele lumii, aș fi fugit în lume. Mă lua unul, Monfils sau Tsonga, și mă ducea ca Tarzan pe Jane în junglă. Și înapoi nu mă mai întorceam. O să spuneți că la ei e cu tradiție… Lasă-mă cu tradiția! Am ajuns să joc la Roland Garros și Wimbledon, să câștig turnee de Grand Şlam și eu stau cu Ciuruc? Ce tradiții sunt astea, bă?” a comentat Banciu în stilul caracteristic.

Radu Banciu a mai atacat-o şi în trecut pe Simona Halep

Moderatorul Radu Banciu nu este la primul atac cu privire la Simona Halep. În trecut acesta a mai avut cuvinte jignitoare la adresa tenismenei. În anul 2014 Banciu nu se arata impresionat de prestaţia pe care a avut-o Halep la Roland Garros.

„Simona Halep este o ţărăncuţă, nu aţi văzut cum vorbeşte engleza? Aia, Sarapova, e o lady”, a spus acesta, în emisiunea „Lumea lui Banciu.

Radu Banciu a continuat în acelaşi stil, spunând că Simona degeaba a ajuns în finală dacă a pierdut-o, că nu a învins nicio tenismenă puternică în acest turneu şi a spus că nu e de acord cu faptul că Simona se simte mândră că este românca, într-o ţară în care 86% dintre cetăţeni nu reuşesc să facă economii de la o lună la alta.

La fel a procedat şi după semifinala din acelaşi an pe care Halep a disputat-o la Wimbledon unde a pierdut în fata canadiencei Eugenie Bouchard.

Iată ce declara la acea vreme Radu Banciu despre Simona Halep:

Când am văzut-o pe nenorocita asta a noastră (n.r. Simona Halep) că a salvat cinci mingi de meci cu Eugenie Bouchard, când am văzut că se agaţă ca înecatul de funie să nu piardă meciul ăsta… Nu era problema de meciul în sine, bravo ei: dacă are un asemenea mental de la 5-1 în setul doi îţi câştigă meciul, bravo ei.

Asta era, suntem cea mai mare naţiune din lume. Ca înecatul de funie se agaţa. I-a salvat copilei ăleia cinci mingi de meci, aproape că începuse să plângă săraca aia”, a spus Banciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *