Prima pagină » Cultural » Radu Andrei Tudor a renunțat la cariera în televiziune. Ce mesaj a transmis celebrul jurnalist

Radu Andrei Tudor a renunțat la cariera în televiziune. Ce mesaj a transmis celebrul jurnalist

14 mart. 2023, 10:30, 3 ,
în Cultural

Radu Andrei Tudor a renunțat la cariera în televiziune. Supranumit de public ,,The news man”, jurnalistul a demisionat de la TVR, unde prezenta știrile. Acesta nu a dorit să ofere prea multe detalii despre motivele plecării sale, motivând doar că e timpul pentru o schimbare în plan profesional. Iată ce mesaj a transmis celebrul jurnalist.

Radu Andrei Tudor a renunțat la cariera în televiziune

Radu Anddrei Tudor este unul dintre cei mai apreciați jurnaliști din România. Acesta are o carieră de succes în televiziune și face furori de fiecare dată când apare la pupitrul știrilor. Recent, Radu Andrei Tudor și-a anunțat demisia de la TVR, după ce devenise o vedetă a jurnalului de știri. Faimosul prezentator și jurnalist nu a dorit să dezvăluie motivele care l-au determinat să plece și să se retragă o perioadă din lumina reflectoarelor. Cel care a dezvăluit că Radu Andrei Tudor nu va mai prezenta știrile la TVR a fost colegul său de breaslă, Dorin Chiotea.

,,Radu Andrei Tudor, prezentatorul Telejurnalului principal (ora 20.00) al TVR1, a demisionat vineri. Mi-a spus că merge spre o nouă provocare. The NewsMan – una dintre vedetele postului public – are milioane de vizualizări pe rețelele sociale. E frumos, deștept și profesionist. Succes, tinere!”, a declarat acesta.

Radu Andrei Tudor este extrem de discret nu doar când vine vorba de carieră, ci și în privința familiei sale. Jurnalistul are o soție superbă, pe care o ține departe de lumina reflectoarelor. De viața de familie se bucură din plin și Mihai Jurca. Prezentatorul rubricii meteo de la Antena 1 radiază de fericire alături de partenera lui de viață și se bucură din plin de rolul de tată. Și Cosmin Stan reușește de minune să îmbine profesia cu viața de acasă și are doar cuvinte de laudă pentru soția sa.

Ce spune jurnalistul despre partenera lui de viață

Faimosul prezentator de știri Radu Andrei Tudor s-a căsătorit în mare secret în anul 2021 cu Andreea, de profesie medic. Cei doi au organizat un eveniment frumos, la care au participat prietenii și familia. Prezentatorul tv are planuri mărețe de viitor și se bucură din plin de rolul de tată. Radu Andrei Tudor și soția sa, Andreea, radiază de fericire împreună și fac furori de fiecare dată când apar în lumina reflectoarelor. Jurnalistul a dezvăluit recent cum a cunoscut-o pe femeia care i-a cucerit definitiv inima.

„Ne-am cunoscut de ceva vreme, însă pandemia ne-a apropiat, Andreea fiind medic. Ea este din Sibiu și am stat multe nopți la telefon până să o conving să facă pasul și să se mute în București. A venit chiar înainte de ziua mea, în luna aprilie. Am simțit că ne cunoaștem de mult și am avut chimie din primul moment. Nu sunt clipe în care să ne plictisim și parcă niciodată nu ne ajunge timpul pentru povestit. De multe ori se întâmpla ca Andreea să iasă din gardă, iar eu să stau cu ea la telefon cât să mă asigur că ajungea bine acasă, date fiind gărzile grele.”, a declarat acesta.

Radu Andrei Tudor a demisionat de la TVR și își dorește o schimbare pe plan profesional. Jurnalistul nu a dorit să ofere prea multe detalii despre motivele plecării sale, însă este încrezător că va reveni în televiziune în curând.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
06 august 2024
06 august 2024