Prima pagină » Economic Local » Radana Steinbach, fondator Iași.mănâncă: „Am mâncat în zeci de locații”

Radana Steinbach, fondator Iași.mănâncă: „Am mâncat în zeci de locații”

27 aug. 2024, 02:00, 1 ,
Raluca COSTIN în Economic Local
Radana Steinbach, fondator Iași.mănâncă: „Am mâncat în zeci de locații”

Radana Steinbach, fondator Iași.mănâncă cu aproape 10.000 de urmăritori pe TikTok și 100.000 de aprecieri. Discută, într-un nou episod de #PodcastBZI, despre experiențele culinare din restaurantele din Iași și nu numai. Tânăra postează, în timpul liber, filmulețe cu preparatele culinare, „testate” în diverse locații și feedback-uri. Cel mai vizionat videoclip a atins un milion de vizualizări, fiind despre faptul că anumite produse din supermarketuri au cutii antiefracție.

Interviul poate fi urmărit AICI

Tânăra povestește cum a început totul: „Stăteam acasă și voiam să fac și altceva în afară de job. Am început să fac recenzii pe YouTube. Nu îmi arătam fața, doar mâinile. Îmi spuneam părerea, dacă au ajuns calde preparatele, dacă sunt bune. Iar la final, ofeream un punctaj. Avem și restaurante bune, și mai puțin bune, unele s-au mai închis de atunci. Cred că pe cei care au reușit să treacă de pandemie i-a ajutat pandemia. Înainte, nu se livra așa cum se livrează acum. E clar că a ajutat la partea aceasta cu livrările. Eu nu prea gătesc, nu sunt foarte bună neapărat. Am mai gătit, dar puțin. Nu îmi găsesc timp pentru asta. Prefer să comand. Pot încerca diferite preparate pe care nu le putem face acasă. Am mâncat în zeci de locații. Eu încerc să mănânc la cât mai multe locații, astfel încât, chiar dacă mie îmi plac câteva, mănânc frecvent, vreau să ofer diversitate. Nu merg doar în trei restaurante, unde sunt eu obișnuită”, spune Radana. Profitul restaurantelor din Iași a scăzut în 2023, comparativ cu 2022. Potrivit Bookingham, platformă de rezervări online la restaurante în Iași, s-a înregistrat un profit de 21,4 milioane de euro.

Radana Steinbach, fondator Iași.mănâncă: „Am mâncat în zeci de locații”

Ștefania Daniela Maricescu este unul dintre cei mai tineri bucătari din Iași. La 24 de ani a reușit să ajungă la un nivel profesional la care unii doar visează. Ștefania povestește, într-un nou episod de #PodcastBZI, despre copilărie, cum a reușit prin muncă să ajungă un bucătar de succes, dar și ce preferințe culinare au clienții.

Interviul poate fi urmărit AICI

Ieșeanca Ștefania a devenit cunoscută după ce a participat la emisiunea „Chefi la Cuțite”, unde a primit două cuțite de la jurați și a trecut în etapa următoare. Se întreține singură de la vârsta de 16 ani și spune că multe persoane nu o iau în serios din cauza vârstei. Chiar și așa, nu a renunțat la bucătărie și vrea să devină un bucătar și mai bun. Tânăra mai spune că mulți bucătari cu experiență nu o iau în serios din cauza vârstei, dar acest lucru nu a împiedicat-o ci, din contră, a vrut să învețe mai multe.

Sute de interviuri cu specialiști din diverse domenii

Pe YouTube, la secțiunea „PodcastBZI”, au fost postate sute de interviuri cu specialiști din diverse domenii. Raluca Băbuță este manager de evenimente la restaurantul Bizantiq din Iași, una dintre locațiile cu tradiție în organizarea evenimentelor. Raluca discută, într-un nou episod de #PodcastBZI, despre sezonul evenimentelor din 2024, ce preparate preferă mirii, cât costă o nuntă anul acesta, dar și cât este darul în 2024. De asemenea, managerul de evenimente discută și despre importanța serviciilor de calitate, dar și a resursei umane.

Interviul poate fi urmărit AICI

Radana Steinback, fondator Iași.mănâncă cu aproape 10.000 de urmăritori pe TikTok și 100.000 de aprecieri. Discută, într-un nou episod de #PodcastBZI, despre experiențele culinare din restaurantele din Iași și nu numai.

Comentarii
  • Nu stii sa gatesti, dar iti place sa halesti. Ca atare, crezi ca te si pricepi, confundand gusturile personale cu gustul genetal. Bun asa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`