Prima pagină » National » Răbfunește războiul gunoaielor din Sectorul 1! Robert Turcescu și-a dus gunoiul menajer pe scările Primăriei

Răbfunește războiul gunoaielor din Sectorul 1! Robert Turcescu și-a dus gunoiul menajer pe scările Primăriei

05 iun. 2021, 12:50,
în National

Războiul gunoaielor din Sectorul 1 capătă accent tragic-comic după ce Robert Turcescu s-a deplasat la Primăria Sectorului 1 și și-a depozitat, pe scările instituţiei, gunoiul menajer. Într-un mesaj pentru Clotilde Armand, fostul parlamentar şi jurnalist menţionează faptul că a fost împins să facă acest gest pentru că nu mai are unde să-ți depoziteze gunoiul.

Clotilde Armand se află în mijlocul unui scandal după ce Sectorul 1 este plin de gunoaie. Locuitorii sectorului au început să strângă semnături pentru organizarea unui referendum de demitere a primarului USR.

Robert Turcescu și-a depozitat gunoiul pe scările Primăriei Sectorului 1

Incă de dimineață, jurnalistul Robert Turcescu s-a deplasat la sediul Primăriei Sectorului 1 unde şi-a depozitat gunoiul menajer pe treptele instituţiei publice. Acesta se arată oripilat de faptul că sectorul este plin de gunoaie. În altă ordine de idei, Turcescu spune că el personal nu a mai avut unde să-l arunce.

”Îi duc doamnei Clotilde un sac de gunoi. Îl pun pe treptele Primăriei Sectorului 1 pentru că nu mai am unde să-l arunc. Desigur, aș putea să las sacul de gunoi pe stradă, lângă vreun stâlp, așa cum fac de zile bune mii de bucureșteni locuitori ai Sectorului 1 cărora li se pare că luptă și ei cu „mafia gunoiului” dacă aruncă pungi cu deșeuri pe străzi sau în intersecții. Niște fraieri care nu realizează că, de fapt, suntem luați prizonieri într-un conflict a cărui singură rezolvare firească e în justiție.

Eu refuz să asist pasiv la spectacolul isteric prin care Clotilde Armand se face că asumă rolul de primar. Așa că îi duc gunoiul la primărie, să se spele cu el pe cap! Vă invit să ieșiți din ipocrizie și să procedați la fel: nu mai aruncați gunoiul pe stradă sau prin tomberoanele din alte sectoare, mergeți cu el în fața Primăriei Sectorului 1 și strigați tare „Merci beaucoup, madame Clotilde!”, poate înțelege și ea pe ce lume trăiește…”, a scris Robert Turcescu pe Facebook.

Clotilde Armand la un pas de demitere

După scandalul fraudării alegerilor locale, Clotilde Armand se află la un pas de demitere după ce locuitorii Sectorului încep să se sature de proasta gestionare a USR-ului. Din aceste considerente se cere organizarea unui referendum pentru demiterea edilului. Până acum, strângerea de semnături se bucură de un real succes, mii de bucureșteni saturându-se de debandada creată.

În altă ordine de idei, comisarul șef al Gărzii Naționale de Mediu susține că este haos general iar în sectorul 1 se poate vorbi despre un atentat sanitar.

Miroase. Ploaia a îmbibat deşeurile astea cu apă şi acum apa se evaporă. Miroase groaznic. Mai mult, se scurge lichid din aceste deşeuri, partea aceea de fermentaţie, de levigat, din ce în ce mai consistentă. Din experienţa practică, ce ne-a salvat pe noi, cetăţenii, sunt temperaturile care sunt neobişnuit de scăzute în această perioadă. Altfel, dacă am fi avut temperaturi de 29-32 de grade, era un disconfort puternic, pronunţat. Gunoaiele miros. Imaginaţi-vă că noaptea au fost 9-10 grade, deocamdată, altfel ar fi fost un dezastru

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`