Prima pagină » Actualitate » RA-APPS apelează la instanță pentru a-l evacua din locuința de protocol pe Traian Băsescu
RA-APPS apelează la instanță pentru a-l evacua din locuința de protocol pe Traian Băsescu

RA-APPS apelează la instanță pentru a-l evacua din locuința de protocol pe Traian Băsescu

02 iun. 2022, 17:19, 3 ,
în Actualitate

RA-APPS anunţă că cererea de chemare în judecată privind evacuarea lui Traian Băsescu este în curs de redactare şi va fi depusă la instanţa competentă în intervalul 02-06.06.2022. Termenul de evacuare din locuinţa de protocol a expirat pe 1 iunie, după ce instituţia a apelat şi la o notificare prin intermediul unui executor.

Regia Autonomă ”Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat” (R.A.-A.P.P.S.) spune că ”cererea de chemare în judecată privind evacuarea Dlui. Traian Băsescu din imobilul – reşedinţa oficială situat în Bucureşti, Str. Gogol nr. 2, sector 1, este in curs de redactare şi va fi depusă la instanţa competentă în intervalul 02-06.06.2022”.

”Odată înregistrată la instanţa competentă, cererea de chemare în judecată va primi număr de dosar şi va avea îndeplinite formalităţile de informaţie publică fiind regăsită pe portalul instanţelor de judecată”, mai afirmă Regia în comunicat.

Regia Autonomă ”Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat” (R.A.-A.P.P.S.) anunţa, marţi, într-un comunicat oficial, că termenul de eliberare a imobilulul – reşedinţă oficială situat în Bucureşti, Str. Gogol nr. 2, sector 1, transmis lui Traian Basescu prin notificarea nr. 1.145, expiră în 5 zile de la data luării la cunoştinţă de către acesta, respectiv în data de 01.06.2022.

Instituţia spunea, atunci, că în cazul în care fostul preşedinte nu va elibera vila, Regia va formula acţiune în evacuare la instanţă.

Ce amendă a primit Traian Băsescu după ce a provocat un accident rutier

Fostul președinte Traian Băsescu primește o nouă lovitură. Acesta a fost amendat pentru accidentul ușor provocat zilele trecute în Capitală. Traian Băsescu a fost amendat cu 3 puncte de penalizare și cu o amendă de 580 de lei și asta pentru neasigurare la schimbarea direcției de mers.

Accidentul său a fost încadrat la accident cu pagube materiale. Totul s-a întâmplat în data de 22 mai, atunci când Traian Băsescu a lovit oglinda unei alte mașini care staționa pe o stradă din Capitală. La momentul respectiv fostul președinte a lăsat un bilet în prabrizul acelei mașini în care și-a cerut scuze pentru incident, dar și un număr de telefon. Imediat, însă, Traian Băsescu s-a prezentat și la Brigada Rutieră unde a raportat acea tamponare. A fost testat cu etilotestul și rezultatul a fost zero. După cercetări, polițiștii au decis să îl sancționeze cu 3 puncte de penalizare și o amendă de 580 de lei.

Traian Băsescu a provocat un accident rutier în Capitală. Fostul președinte s-a dus singur la poliție după ce a lovit o mașină parcată.

Imediat după ce a acroșat oglinda mașinii parcate, fostul președinte al României Traian Băsescu a lăsat un bilet pe parbrizul mașinii în care își cere scuze pentru cele întâmplate.

„În data de 22.05.2020 în jurul orei 10:15, am lovit oglinda mașinii dumneavoastră care era parcată. Pentru a îndeplini cele legale rog sunați sau dați SMS la telefon… Vă mulțumesc și scuze pentru incident.”, a transmis Traian Băsescu șoferului a cărui mașină a accidentat-o.

A mers apoi la Brigada Rutieră, la Biroul de Accidente Ușoare ca să raporteze tamponarea.

„În data de 22.05.2022, a sediul Biroului Accidente Ușoare din cadrul Brigăzii Rutiere, s-a prezentat un bărbat, care a declarat că în timpul unei manevre de viraj a lovit cu oglinda autoturismului, oglinda unui alt autovehicul, ce se afla parcat. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero.”, au transmis polițiștii de la Brigada Rutieră din București.

Traian Băsescu nu este la primul accident de circulație. În 2008, cu o zi înainte de summitul NATO, a tamponat o mașină care oprise în fața lui, pe bulevardul Regina Elisabeta.

Cinci ani mai târziu, a fost implicat într-un accident identic, la Otopeni.

Comentarii
  • Descopar ca in Romania sunt multi cei care nu consuma peste, chiar daca este recomandat de catre Nutritionisti. Motivul le sta in gat fostul presedinte si se pare ca are Oase foarte ascutite iar medicii de la ORL nu au cum sa le extraga.

  • Si tara a condus-o tot cu multe accidente;taieri de salarii, pensii,justitie la comanda,furturi de case, flota,etc,etc,……………………………..

  • ca un marlanete ce este nu se poate desminte pana moare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`