Prima pagină » Cancan » Puya și Melinda și-au cumpărat casă în Sălăjan. Cum arată vila cu două etaje

Puya și Melinda și-au cumpărat casă în Sălăjan. Cum arată vila cu două etaje

15 ian. 2024, 10:17,
BZI.ro, în Cancan

Puya și soția sa Melinda și-au cumpărat o casă impresionantă în Sălăjan, cartierul în care a copilărit artistul. Finalizarea construcției a avut loc după ce cuplul a revenit de la America Express, cei doi participând în urmă cu două sezoane. De menționat că Puya și Melinda mai au o locuință la țară, la care au muncit cot la cot pentru amenajare.

Puya și Melinda au format o echipă nemaipomenită la America Express, în urmă cu două sezoane. Rapperul a mers împreună cu soția sa în cea mai tare aventură a vieții lor. Cei doi au reușit să facă față tuturor provocărilor și și-au surprins fanii cu abilitățile lor. După ce s-au întors în țară, Puya și Melinda și-au construit o vilă în cartierul Sălăjan, acolo unde artistul a copilărit.

Puya și Melinda și-au cumpărat casă în Sălăjan

După ce au revenit în țară, Melinda și Puya și-au îndeplinit visul. Cei doi și-au construitat casa visurilor chiar în Sălăjan, carierul unde a copilărit artistul. De asemenea, Puya mai are o casă la țară, acolo unde merge ori de câte ori dorește să se relaxeze împreună cu familia sa.

Finalizarea locuinței din București a avut loc după ce artistul și soția sa au revenit în România. Vila celor doi are două etaje, iar construirea ei a avut loc în timp record. Puya și soția sa au locuit multă vreme la bloc, iar acum s-au mutat în noua lor casă, împreună cu cele trei fiice ale sale.

Puya, pe numele său adevărat, Dragoș Gărdescu, a reușit să strângă bani din concerte si emisiuni și și-a construit propria casă în Sălăjan, cartierul unde a copilărit.

„Domnul Puya este foarte sociabil, haios, la fel ca şi soţia lui. Fetele lor sunt foarte cuminţi şi sunt o familie frumoasă”, au declarat vecinii artistului.

Puya mai are o locuință la țară

Puya se poate declara un bărbat împlinit, atât pe plan profesional, cât și personal. Artistul are o familie frumoasă alături de soția sa, Melinda, care i-a dăruit trei fiice. Rapperul declara în urmă cu ceva timp că și-a cumpărat o casă din lut la țară și o denumește „Casa Puymici”.

„Casa este din lut şi aşa o să rămână. Vreau să le arăt orăşenilor şi ţăranilor veniţi pe la oraş că nu tot ce este vechi este şi prost şi ce e nou e bun. Cu tot respectul pentru Buhnici, casele noastre astea tradiţionale, un pic aranjate, te ţin 100 de ani şi costă foarte puţin în comparaţie cu noutăţile în materie de construcţii.

Vreau să demonstrez că nu e musai să te bagi dator 30 de ani ca să-ţi iei 40 mp în Bucureşti. Poţi să stai liniştit la ţară într-o casă de maximum 25.000 de euro, cu cât spaţiu vrei. Am făcut-o din mândrie naţională, dacă vrei”, povestea Puya în urmă cu ceva rtimp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
05 iulie 2024
05 iulie 2024