Prima pagină » Cancan ultimă oră » Puya, ironie pe scena UNTOLD, după ce Guess Who ar fi fost prins cu substanțe interzise. Ce a transmis artistul

Puya, ironie pe scena UNTOLD, după ce Guess Who ar fi fost prins cu substanțe interzise. Ce a transmis artistul

13 aug. 2024, 17:20,
în Cancan ultimă oră

La scurt timp după ce s-a vehiculat că Guess Who a fost prins cu substanțe interzise la UNTOLD, Puya a făcut o ironie pe scena celebrului festival, în legătură cu acest subiect. Află din rândurile de mai jos ce a a transmis artistul după situația controversată în care a fost pus colegul său.

Amintim că în urmă cu doar câteva zile, Guess Who a fost implicat într-un nou scandal, după ce ar fi fost prins de oamenii legii cu substanțe interzise la Untold, în toaleta VIP. Nu ar fi pentru prima dată când rapperul s-ar afla într-o astfel de situație. În 2023 Guess Who a fost prins în timp ce conducea sub sub influența drogurilor.

Puya, ironie pe scena UNTOLD, după ce Guess Who ar fi fost prins cu substanțe interzise

Prezent și el pe scena UNTOLD, la un moment dat, Puya a făcut o ironie după ce Guess Who ar fi fost prins de oamenii legii cu substanțe interzise la celebrul festival.

Artistul a spus că soția lui i-a făcut niște pantaloni fără buzunare după ce a văzut ce a pățit Guess Who.

„Nevasta mea mi-a făcut pantalonii ăștia fără buzunare că a văzut ce a pățit Guess Who și a zis să fiu în regulă aici. (…) Adu-mi și mie sticla aia de vin. Pot să beau? Mă gândesc că o să ajungă bețivii din nou la modă.”, a spus Puya.

După ce a fost prins cu substanțe interzise, Guess Who nu a dorit să ofere niciun punct de vedere și nu a avut nici măcar o reacție, prin intermediul rețelelor de socializare, legată de acest subiect.

„La data de 09.08.2024, ora 01:40, Mocanu Laurențiu-Marian (Artistul Guess Who), fost identificat în grupul sanitar, de la zona VIP, în timp ce deținea un plic transparent ziplock cu o substanță tip praf de culoare albă”, au transmis oamenii legii la acel moment.

Puya, despre cum este el în rolul de tată

Cu ceva vreme în urmă, în cadrul unui podcast, Puya a vorbit despre cum este el în rolul de tată. Artistul trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Melinda, femeia alături de care are trei copii, așadar este împlinit și pe plan personal, dar și pe plan profesional.

Întrebat cum se descrie ca părinte, artistul declara că nu s-a considerat niciodată un părinte exigent.

„Nici nu poți să-ți faci copilul neadaptat, să îi impui niște reguli de care societatea nu mai ține cont (…) Foarte mult timp, copiii mei nu au avut telefoane. Pandemia le-a pus telefoanele în mână și aveam mereu discuția asta că alții aveau și ele nu aveau și am zis să o mai țin eu așa, pentru că nu au ce să discute cu ăia (n.r. cu alții copii de vârsta fetele lor)”, a declarat Puya, în cadrul podcastului moderat de Damian Drăghici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
13 august 2024
13 august 2024