Prima pagină » Cancan » Puya, atacat pe stradă, la America Express de la Antena 1! 

Puya, atacat pe stradă, la America Express de la Antena 1! 

09 mart. 2023, 12:13,
BZI.ro, în Cancan

Aflați într-o competiție acerbă la America Express, Puya și Melinda au avut parte de un moment pe cât de neașteptat, pe atât de nedorit. Artistul român a fost atacat în plină stradă.

Pe când el și soția sa făceau autostopul, un bărbat aflat pe scuter a întins mâna spre Puya, lovindu-l cu putere pe umăr.

Puya, atacat pe stradă, la America Express

Crescut în Sălăjan, Puya a înțeles imediat că respectivul voia ceva de la el.

„Te-a atins?”, l-a întrebat Melinda.

„Da, a vrut să-mi ia lanțul”, a răspuns Puya, care a spus apoi că a fost o chestiune de noroc. Dacă îi apuca lanțul, bărbatul l-ar fi smuls în mod cert, fiind în viteză pe scuter.

„Mi-a dat o palmă pe umăr. Mi-am dat seama că a vrut să-mi fure lanțul de la gât, că nu-ți dă nimeni o palmă, nu te bate pe umăr. Eram la jumătatea trotuarului. A făcut un efort foarte mare, a întins mâna după mine” – Puya

„Te-a lovit?”, a mai întrebat Melinda, vizibil speriată. „Nu, dar stai așa! Scoate lanțul, că rămân fără el. Bagă-l în buzunar și apoi mergem la autostop”, a mai spus artistul.

Puya a avut și un mesaj pentru cel care a încercat să-l jefuiască: „Nu a fost ziua ta norocoasă, prietene!”.

Puya și Melinda au părăsit competiția America Express. Vuturul a fost roșu

Cătălin Sărlătescu și Doina Teodoru au ajuns primii la Irina Fodor: „Suntem foarte fericiți că intrăm în semifinală”, a spus actrița. Jean și Dinu au ajuns pe locul 2 la Irina Fodor, iar Puya și Melinda au pierdut cursa pentru ultima șansă.

În așteptarea veridcutului vulturului, Irina Fodor a ținut să spună câteva cuvinte frumoase despre soții Puya și Melinda:

„Această pereche ne-a întrecut orice așteptare. Am descoperit niște oameni complet altfel decât ar fi bănuit oricine. O familie adevărată. Unită, minunată, veselă, simpatică. Nu este poate romantismul clasic cu petale de trandafiri, dar se vede susținerea constant. Se vede că sunteți unul lângă celălalt și la bine și la rău”, a spus prezentatoarea America Express.

Din păcate, cutia deschisă de Irina Fodor ascundea un vultur roșu, care a adus eliminarea echipei de pe ultimul loc. Puya și Melinda au părăsit competiția America Express în apaluzele și îmbrățișările celorlalți concurenți.

„Ce să facem acum? Se pare că s-a terminat cursa pentru noi”, au spus Puya și Melinda. În timpul probei pe care trebuia să o ducă la bun sfârșit, Puya a fost atacat la America Express de un individ care a vrut să îi fure lanțul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *