Prima pagină » Cultural » Puya a povestit despre un moment neașteptat pe care l-a trăit alături de fiica sa. ”Și mi-a închis gura că nu mai știam ce să zic.”

Puya a povestit despre un moment neașteptat pe care l-a trăit alături de fiica sa. ”Și mi-a închis gura că nu mai știam ce să zic.”

11 apr. 2024, 09:31,
BZI.ro, în Cultural

Recent Puya a vorbit despre un moment neașteptat pe care l-a trăit alături de fiica sa.

Puya, un nume de referință în scena hip-hop românească, a debutat cu mulți ani în urmă, în 1994, alături de Tudor Sișu, formând o trupă legendară. Primul lor album, lansat în 1997, surprindea realitatea vieții de cartier prin versuri directe și un limbaj autentic.

Pe plan personal, Puya și Melinda Gărdescu sunt căsătoriți de peste 12 ani. Ei experimentează o relație frumoasă și au trei fiice împreună.

Ce discuție a purtat Puya cu fiica sa

Recent, rapperul a fost invitat la podcastul lui Mihai Morar, unde a discutat deschis despre cariera sa muzicală și despre viața de familie. Artistul a relatat o experiență stânjenitoare cu fiica sa mai mare. Aceasta a găsit primul album al tatălui său, care conținea un limbaj nepotrivit pentru vârsta ei.

“Am avut problema asta cu fii-mea, asta mare. Asculta muzică și am auzit niște înjurături la căști. Mamă, imediat am comutat pe modul tătic, știi, nu mai eram rapper. Zic: „Ce asculți acolo?”. Mă gândeam că ascultă muzică d-asta, trap, cu înjurături, cu nu știu ce.

„Ce asculți, muzică cu înjurături?”. Și zice: „Da”. Zic „Ce?”. Zice:„Primele tale albume”. Și mi-a închis gura că nu mai știam ce să zic. Zic „Bine, ok”. Și eu n-am mai spus nimic că nu mai aveam ce să-i zic .», a povestit Puya.

Melinda, soția lui Puya, deține o afacere veche

Soția lui Puya este o maestră a croșetatului și creează piese unice din materiale naturale. Astfel că pe lângă job-ul de mămică, Melinda deține reușește să aibă venituri din ceea ce îi place. Are și un site cunoscut, unde lucrează pe comandă, în funcție de cerințele clienților pe care îi are.

„Poți să lucrezi cu materiale naturale, lână, cașmir, bumbac. Suntem prieteni și cu natura. Am un site. Momentan fac pe comandă și sunt personalizate”, a declarat Melinda Gărdescu.

Melinda a mărturisit că acest obicei provine din familie, de la stră-stră-stră bunica ei. Dar nu e simplu să lucrezi așa ceva, mărturisește ea, pentru că un articol vestimentar poate să dureze și trei săptămâni pentru a fi gata.

„La mine în familie e o tradiție cu croșetatul. Din stră-stră-stră bunica. Ei brodau cu mătăsuri. Pantalonii ăștia au durat vreo 3 săptămâni și rochia mai mult. Acum am început ca o pasiune, mereu am avut ceva croșetat. Mereu m-a pasionat. Ele sunt piese unice. 3 zile durează să fac un costum de baie”, a mai spus Melinda.

Puya a povestit, în cadrul unui podcast, o întâmplare amuzantă pe care a avut-o cu fiica sa cu privire la gusturile muzicale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
06 iulie 2024
06 iulie 2024