Prima pagină » Cancan » Puya a jignit-o grav pe Melinda Gărdescu, la America Express de la Antena 1. Ce a putut să îi spună cântărețul soției sale

Puya a jignit-o grav pe Melinda Gărdescu, la America Express de la Antena 1. Ce a putut să îi spună cântărețul soției sale

07 mart. 2023, 11:20,
BZI.ro, în Cancan

Competiția „America Express” a adus o nouă provocare, iar Puya a fost protagonistul unui moment neașteptat. Concurenții au avut o probă dificilă, în care au fost obligați să stea legați de mâini, cu cătușe. Nefiind de acord cu această idee, Puya a început să se plângă, moment în care Melinda Gărdescu, soția sa, a încercat să îl distreze și să se joace cu cătușele, dar a sfârșit prin a le strica. Gestul a stârnit furia rapperului, care a taxat-o public. Iată ce a putut spune despre soția lui.

Drumul Aurului devine din ce în ce mai complicat pentru concurenții care au pornit în cea mai tare aventură a vieții lor, „America Express”. Probele devin mult mai grele, iar lucrurile par că se complică. Doar o singură echipă va fi câștigătoare, iar miza este mare.

Pentru asta, concurenții trebuie să dovedească faptul că sunt cei mai buni și că nu se lasă doborâți de niciun obstacol.

Puya a jignit-o grav pe Melinda Gărdescu

Cele cinci echipe rămase în competiție au fost adunate în fața Irinei Fodor, pentru a primi un anunț important. Fiind într-un stadiu avansat al concursului pe Drumul Aurului, echipele vor avea parte de o singură imunitate în această etapă, a declarat prezentatoarea emisiunii. În plus, Irina a dezvăluit că aceasta este ultima imunitate din acest sezon, ceea ce va adăuga și mai multă tensiune în lupta pentru supraviețuire în competiție.

Astfel, concurenții au fost puși în fața unei probe dificile: au trebuit să stea legați de mâini, cu cătușe. Puya s-a supus acestei probe, însă ideea nu l-a încântat deloc, iar pe parcurs, a devenit iritat și irascibil, încât a răbufnit.

Momentul în care Melinda a încercat să detensioneze situația și să îl distreze pe Puya, l-a înfuriat și mai tare pe rapper. Gestul a stârnit furia artistului, care a taxat-o public, numind-o „proastă” în fața celorlalți concurenți și a Irinei Fodor, prezentatoarea show-ului. „Ce facem?”, a întrebat Melinda. „Eu le tai!”, a răspuns Puya. După ce a stricat una dintre cătușe, Puya nu s-a mai abținut și a jignit-o pe soția lui: „Ce proastă ești!”, a răspuns rapper-ul.

Momentul a fost surprins de camerele de filmat, iar reacția lui Puya a stârnit o serie de reacții negative din partea fanilor săi.

Cine este soția lui Puya, Melinda Gărdescu

Celebrul rapper Puya și soția sa, Melinda, formează unul dintre cele mai longevive și discrete cupluri din showbiz-ul autohton. Aceștia au împreună trei copii, două fete și un băiat, și se bucură din plin de rolul de părinți. Cântărețul și partenera sa sunt extrem de discreți când vine vorba de viața privată și au încercat mereu să își țină familia departe de ochii curioșilor.

Melinda și Puya s-au căsătorit în anul 2011, însă povestea lor de dragoste a început pe vremea când soția artistului avea doar 17 ani. Puya a făcut naveta mult timp de la București la Cluj pentru a se putea vedea cu iubita sa, iar după câțiva ani au decis să își unească destinele. Melinda Gărdescu se ocupă în prezent de creșterea copiilor, iar faimosul rapper se declară un soț și un tată devotat.

„Familia este foarte importantă și nu mai alerg ca nebunul, căci vreau să îmi petrec și timpul cu familia. Noi suntem o familie norocoasă și soția nu trebuie să meargă la muncă.”, a declarat artistul.

Recent, cei doi au acceptat să fie concurenți la faimosul concurs America Express 2023 și sunt încrezători că vor cuceri publicul. Deși au avut parte în trecut de momente grele, Puya și soția lui au trecut împreună peste situațiile tensionate și sunt mai fericiți ca oricând.

În cea mai recentă ediție a emisiunii America Express, Puya a jignit-o pe Melinda Gărdescu în timpul unei probe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *